Žena je baba, a obukla je OVO SA 67 GODINA?! Kako je nije stid godina, OVO JE VELIKA SRAMOTA! INTERNET GORI OD KOMENTARA.

Izvor/medij: Top Vijesti Balkan
Ocjena: Klikbejt Ispravljeno
Raskrinkano u: Top Vijesti Balkan: Eksploatacija teških životnih priča i mizoginija za klikove

U današnje vreme mnoge estradne ličnosti su shvatile kako društvene mreže funkcionišu, kako mogu pomoći u promociji njihovog posla, podizanju popularnosti.

 Takva su vremena došla, pa mnoge pevačice na svojim nalozima na društvenim mrežama postavljaju golišave fotografije, te tako povećavaju broj osoba koji ih prate.
Kako raste broj pratitelja, tako dolaze i potencijalni sponzori, a sa njima reklame i laki novci su tu. Posao estradnim zvezdama je lak, a one samo trebaju da pokažu malo kreativnosti, šarma. Marija Šerifović je najbolji primer za to.
Marija Šerifović nije neka lepotica, niti objavljuje golišave fotografije, ali je ipak za godinu dana skupila skoro pola miliona pratitelja na platformi Youtube, Od toga lepo zarađuje, pogotovu ako se zna da je u doba pandemije nastupa sve manje, da je broj posetitelja ograničen.
Mnoge pevačice starijih generacija pokušavaju da budu u trendu, međutim nekada nisu svesni da im kao osbama starije životne dobi to nikako ne stoji. Danas pišemo o jednoj starijoj pevačici, koja je u svoje vreme palila i žarila, kako glasom tako i svojom lepotom i glasom. Reč je o pevačici Snežani Savić.

lepa, što bi rekli mačka i po. Za njom su mnogi muškarci gubili glavu, ipak i pored toga ona nikada nije imala sreće u ljubavi. Ona je danas sama, a nedavno je dala jedan intervju u kome se pojavila u ljubičastom kompletu. I pored tolikih godina izgledala je jako lepo, sa lepom figurom tela, pogotovu u odnosu na njene godine. Šta vi mislite o ovome, kakvo je vaše mišljenje?

Članak indeksiran 10. 11. 2021 Zadnji put osvježen prije 1 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me