Raskrinkavanje.ba

Istinom protiv laži → 10 glavnih razloga zašto su "klimatske promjene" prijevara kojom se želi ukrasti ljudska prava i ustavne slobode. HAARP im je sredstvo za postizanje cilja!

21.07.2023
Tekst članka

HAARP u službi lažnog narativa nazvanog klimatske promjene, koristi elektromagnetske valove za poticanje geofizičkih događaja kao što su promjene vremena, potresi, klimatske promjene, uragani i slično.

Svi se sjećaju prve svjetske turneje Al Gorea koji je promovirao lažno globalno zatopljenje, govoreći o tome kako će se obale Amerike povući dok se veliki svjetski ledenjaci tope, a oceani dižu. Čuli smo besmislice o ozonskom omotaču i zarobljenim stakleničkim plinovima. Čak je i statistika najtoplijih godina od 1935. učinila da se čini da bi svaki čovjek uskoro mogao izgorjeti ako ne zaustavimo sve krave da prde i ne počnemo skupljati automobile u trakama za HOV na autocestama.

Nakon što su svi shvatili da sunce ne grije jače i da se led u svijetu ne topi, Al Gore i njegovi suradnici iz teorije zavjere promijenili su ime u "klimatske promjene "

#1. Klimatske promjene su se desetljećima nazivale "globalnim zagrijavanjem", sve dok se nije pokazalo da su svi grafikoni "rastuće temperature" lažni , oceani se nisu dizali na obalama, a ledenjaci se nisu povlačili na polovima.

#2. Električna vozila zapravo koriste VIŠE fosilnih goriva i energije za pokretanje stanica za punjenje, njihovu izgradnju i proizvodnju vozila.

#3. Cijela bi poljoprivreda i transportna industrija eksplodirala jer ne postoji način da se svi strojevi, traktori i traktorske prikolice zamijene električnim ili solarnim strojevima u sljedećem stoljeću.

#4. NEMA više prirodnih oluja nego što je ikada bilo, uključujući tornada, uragane, tsunamije, tajfune, potrese itd.

#5. Globalisti, elitisti i slavne osobe koje se najviše zalažu za to da se svi poklone i podrže "klimatske promjene" neumoljivo putuju svijetom u avionima, mlaznicama, jahtama i SUV-ovima na fosilna goriva kako bi propovijedali na svojim seminarima o Ponzi shemi.

#6. Svjetska djevojka za “klimatske promjene” Greta, dogmatična, dramom prožeta senzacionalistica stalno iznova predviđa datum kraja svijeta

#7. Klimatske promjene samo su još jedan aparat za komunističku policijsko-državnu tiraniju za krađu novca od stanovništva, kontrolu njihove kupnje i kretanja i postavljanje masovnog nadzora za pogoršanje tiranske kontrole.

#8. Ugljični dioksid NIJE čak ni zagađivač, kao što klimatski uzbunjivači tvrde kao svoj glavni stav, već je on sam eliksir života.

#9. Veliki tehnološki divovi društvenih medija, MSM, globalisti i kult smrti od klimatskih promjena (CCDC) cenzuriraju svu raspravu o "klimatskim promjenama" jer doslovno NEMA znanosti koja bi poduprla njihove tvrdnje, a suprotno, znanost pokazuje da smo u ionako spora faza hlađenja.

#10. George Soros (sada mlađi) stoji iza toga. Vjerojatno najzlokobniji čovjek na planeti Zemlji, sve što George Soros financira i podupire pothvat je koji stvara novac i uništava čovječanstvo, a prijevara o klimatskim promjenama nije iznimka od tog pravila.

Prije pet godina, prevarantica klimatskih promjena Greta Thunberg rekla je da će doći kraj svijeta

Dana 21. lipnja 2018. na Twitteru je objavila hrabru tvrdnju, navodeći da čovječanstvo ima uzak petogodišnji rok da zaustavi korištenje fosilnih goriva ili se suoči s neizbježnim izumiranjem. “Vrhunski klimatski znanstvenik upozorava da će klimatske promjene izbrisati cijelo čovječanstvo ako ne prestanemo koristiti fosilna goriva u sljedećih pet godina.”

Thunberg je podijelila sada izbrisani članak Grit Posta Scotta Aldena citirajući predviđanje Jamesa Andersona, profesora atmosferske kemije na Sveučilištu Harvard, pod naslovom: “Najbolji znanstvenik za klimu: Ljudi će izumrijeti ako ne popravimo klimatske promjene do 2023. ”Članak je podijeljen 12,5 tisuća prije nego što je izbrisan.

grreta puše

HAARP u službi lažnog narativa nazvanog klimatske promjene

HAARP kloristi elektromagnetske valove za poticanje geofizičkih događaja kao što su promjene vremena, potresi, klimatske promjene, uragani i slično. Jednostavno rečeno, radi odašiljanjem velike količine radiofrekvencija u ionosferu. On “kuha” gornju atmosferu i nakon zagrijavanja i uznemiravanja ionosfere, radijacija će se odbiti natrag na Zemlju u obliku dugih valova koji prodiru kroz naša tijela, tlo i oceane itd. HAARP i svi ostali grijači ionosfere smješteni širom svijeta je oružje za masovno uništenje, 

HAARP projekt (High Frequency Active Auroral Research Program) zagrijava ionosferu gigantskim energetskim katapultima (do 100 milijardi milijardi vata) kako bi se zloglasnim EL VALOVIMA utjecalo na površinu zemlje i ljudsku svijest. S njim možete izludjeti cijeli grad (vidjeli ste nevjerojatne prizore), promijeniti vrijeme, pomaknuti Zemljin pol, izazvati potrese itd.
Zaista ne postoji ništa što s tim ne možete učiniti

Dokumentarac 'Anđeli ne igraju ovaj HAARP' američko-kanadskog tima autora Begich & Manning, objavljen prošle godine, otkriva što se krije iza HAARP-a financiranog više milijardi dolara, prvenstveno crnim novcem.

Velika antena i odašiljačka instalacija za emitiranje gotovo bilo kojeg moduliranog (ELF) visokofrekventnog zračenja, čija je planirana ukupna snaga, prema dosad neobjavljenim informacijama, 100 gigavata - sto milijardi vata. Postrojenje HAARP je najmoderniji, najmoćniji i najfleksibilniji elektromagnetski oružani sustav ikada izgrađen na ovom planetu.

Operateri objekta, američka vojska (zrakoplovstvo i mornarica – ostali sudionici uključuju brojne civilne građevinske i opskrbne tvrtke i geofizički institut na Sveučilištu Fairbanks/Aljaska, čije superračunalo koristi 30% Ministarstvo obrane) budući da je opsežan kamuflažni manevar da se sada već uznemirena javnost odvrati od pravih namjera.

A kako HAARP radi uvjerili smo se i mi u ova dva dana. A tek je zagrijao mašine!

Ne vjerujte ni jednu jedinu riječ glavnim medijima, kvazi stručnjacima, vladi

Kod PLANdemije Covid-19 imali smo ministarstva istine Faktograf.hr, Raskrinkavanje.ba, Istinomer.rs. Sada su korisne idiote prekrižili u Fact checkere, raditi će isti posao (upute i novce su dobili) na novoj PLANdemiji - tzv. KLIMATSKE PROMJENE.

Kod nas su već stigli...

https://istinomprotivlazi.eu/komentari/fact-checker-nije-govno-nego-se-petar-vidov-pos-ao

#MI ili ONI (Cionisti)

Čitajte i dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg hrvatskog portala!

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.eu/
Pišite nam na mail: [email protected]
[email protected]

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike, dijelove rečenica, blokiraju linkove, videozapise, blokiraju daljnje dijeljenje, ograničavaju doseg, usporavaju otvaranje portala.Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira.

Čitajte alternativne medije jer su urednici i novinari glavnih medija potpuno u službi duboke države, odnosno njihove privatne korporacije tzv. Republika Hrvatska d.o.o.

Članak indeksiran 27.07.2023. Zadnji put osvježen 27.07.2023.

Ocijenjeno u analizi