Raskrinkavanje.ba

Kurir → 18 MUŠKARACA ZAVRŠILO U BOLNICI: Rusi pretukli migrante koji su maltretirali devojke u noćnom klubu!

05.02.2016
Tekst članka

Migranti sa Bliskog istoka koji su izašli u jedan popularan klub blizu Norveške granice, u Murmansku, počeli su da uznemiravaju mlade Ruskinje i shvatili su, ali previše kasno, da nisu u Evropi.

Ruski muškarci, kao što je trebalo da pretpostave i kao što većina ljudi zna, su dosta drugačiji od onih u Evropi.

 

Iako policijski zvaničnici ne žele da pričaju o tome, komentari na društvenim mrežama bruje o incidentu koji se dogodio u Murmansku.

 

Do problema je došlo kada je Norveška izbacila 50 muškaraca sa Bliskog istoka zbog "lošeg ponašanja" i vratili ih u Rusiju, kroz koju su prošli do "zemlje meda i mleka". Kada su se opet obreli u Rusiji, muškarci su odlučili da se zabave u lokalnoj diskoteci "Gandvik" i zaboravljajući gde su, počeli su da spopadaju Ruskinje.

 

 

 

Stane Jager@stanejagergmaio

Migrants in Murmansk go too far with Russian girls: Some in hospital, some in jail http://fb.me/4FjwXwz5O 

09:24 - 5. феб 2016.

Употреба информација и политика приватности у Твитер огласима

 

 

Prema komentarima na društvenim mrežama, migranti su pokušali da pobegnu i da se sakriju, ali Rusi su ih pronašli i očitali su im lekciju. Da nije došao veliki broj policajaca na lice mesta, stvari su mogle zaista da eskaliraju, prenosi sajt "ThisisEngland". Da stvar bude još gora po migrante, policajci koji su stigli na lice mesta nisu pokazali ništa veću toleranciju prema njihovom ponašanju.

 

 

 

FiveStar1959 ??@FiveStar1959

@europafreunde @OnlineMagazin Migrant party in Murmansk? 18 in hospital 33 in Jail !!!
Read more at http://www.liveleak.com/view?i=4ea_1454508685 …

09:21 - 5. феб 2016.

Употреба информација и политика приватности у Твитер огласима

 

 

Iako su posavetovali lokalne Ruse da ne linčuju nepristojne muškarce, i oni su se tiho pridružili ovoj "edukaciji", prenosi sajt "News.li".

 

 

 

HulaguKhan@Shanbarani

A group of 51 muslim refugees were brutally assaulted outside a night club in Murmansk, Russia, after they groped and molested women

08:11 - 5. феб 2016.

Употреба информација и политика приватности у Твитер огласима

 

 

Kao rezultat incidenta, 18 muškaraca je završilo u bolnici, 33 u pritvoru, a među svima se razvila želja za povratkom u domovinu.

 

"Dobrodošli u Rusiju. Oduševljeni smo što imamo posetioce, ali ne smete da zaboravite, vi ste ovde gosti", rekao je jedan od učesnika ovog incidenta.

 

(Dnevno.rs)

Članak indeksiran 22.02.2018. Zadnji put osvježen 22.02.2018.

Ocijenjeno u analizi