Raskrinkavanje.ba

Novi Portal (.com) → 4 KAŠIKE DNEVNO I RAK SE SAM POVLAČI: Slavni bugarski naučnik otkriva najmoćniji prirodni lijek (RECEPT)

07.08.2022
Tekst članka

Uz ovaj recept bugarskog profesora, po tvrdnjama onih koji su ga uzimali, očistićete krvne sudove, ojačati srce, obnoviti imunološki sistem, očistiti jetru i bubrege, kao i probavni sistem od patogene mikroflore.

Poboljšaćete rad mozga i pamćenje, sačuvaće vas od infarkta i pomoći onima koji su ga preživjeli. Sredstvo je i protiv zapaljenja zglobova. Reguliše tjelesnu težinu.

Sastojci:

– 15 svježih zdravih (sa sjajnom korom) BIO limuna
– 12 glavica svježeg bijelog luka
– 1 kg pravog meda
– 400 g proklijalog žita
– 400 g svježe orahove jezgre

Priprema proklijale pšenice:

400 g pšenice staviti u prokuhanu staklenu posudu. Naliti vodom da odstoji, najbolje preko noći. Nakon 10-12 sati preko čiste krpe/gaze ocijediti vodu i dobro oprati zrna, te iscijediti kroz gazu. U posudi ostaviti ocijeđenu pšenicu. Nakon 24 sata dobije se pšenica sa klicama (dužine 1-2 mm).

Priprema lijeka:

Samljeti zajedno proklijalu pšenicu, orahe i očišćene glavice bijelog luka. Samljeti 5 limuna sa koricom, i sve zajedno izmiješati. Od ostalog limuna uzeti samo sok i miješati sa ostalom masom, dok smjesa ne postane homogena.

Dodati med i duže miješati sa drvenom kuhačom, pa sipati u staklene posude koje treba čuvati u frižideru. Nakon 3 dana smjesa je gotova za konzumiranje, dok sve postane kompaktno.

Doziranje:

Ova hrana uzima se 30 minuta prije doručka, prije ručka, prije večere i prije spavanja.

Za liječenje raka – uzima se svaka 2 sata! Recept garantuje zdravlje i dug život i izlječenje od raka; čuva svježinu tijela, mladost i energiju, zato što sadrži sve neophodne vitamine, mineralne soli, bioaktivne supstance, proteine, ugljikohidrate i biljne masnoće.

Poboljšava rad svih unutrašnjih organa i žlijezda – koje održavaju tijelo zdravim, a dovodi i do izlječenja od raka u potpunosti, navodi bugarski naučnik.

Članak indeksiran 09.08.2022. Zadnji put osvježen 09.08.2022.

Ocijenjeno u analizi