7 DANA? Žene su veće GADURE od muškaraca! Kada vidite KOLIKO RETKO menjaju gaćice, ŽIVOT ĆE VAM SE ZGADITI!

Izvor/medij: Lifestyle Dom
Ocjena: Klikbejt Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Donje rublje, lažne statistike i stvarna mizoginija

Intimna higijen je mnogo važna kod ženskog dijela populacije jer je poznato kako je vagina osjetljiva i koliko ona samo ima sekrete, pa tu imao period menstruacije koja je svakog mejseca, pa je zbog toga jako važno da se vodi računa o vešu i o tome koliko često se mjenja i od kojeg materijala je napravljen.

U današnjem članku ćemo da pričamo malo o higijeni, koja je svakako jedna od najbitnijih stvari za neku osobu, ali posebno se akcenat stavlja na intimnu higijenu.
Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Međutim, šta bi se desilo kada bismo vam rekli da postoje neke žene koje po nekoliko dna nisu zamjenile svoj donji veš?
Naime prema istraživanjima čak 50 % žena ne mjenja svakodnevno veš, ali ni kod muškaraca ta statisktika ne ide baš pod ruku, tako da ni kod njih broj nije mnogo manji.

Isto tako kao što smo naveli da veliki broj žena mora da pazi od kojeg materijala je izrađen donji veš, a u većini slučajeva se gleda na to da se kupi što jeftinija varijanta, a samim tim se gubi na kvaltietu, a kada su u pitanju žene moralo bi se uzimati 100% pamuk tako da ne bi došlo ni do kakvog trenja ali ni žuljanja.

Isto tako važno je da se zapamti, a ovo je važno za oba pola, a to je da se donji veš treba mjenjati svakih tri mjeseca jer može doći do nakupljanja raznih gljivica i to može dovesti do raznih infekcija

Koliko često vi mjenjate vaš donji veš? Pišite nam u komentarima?

Članak indeksiran 01. 12. 2020 Zadnji put osvježen prije 1 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me