7 DANA? Žene su veće GADURE od muškaraca! Kada vidite KOLIKO RETKO menjaju gaćice, ŽIVOT ĆE VAM SE ZGADITI!

Izvor/medij: Radio Balkan Seher Mahala
Ocjena: Klikbejt Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Donje rublje, lažne statistike i stvarna mizoginija

Danas malo govorimo o higijeni, koja je jako bitna za svaku osobu a to se posebno odnosi na intimnu higijenu. Kod žena je to itekako jako bitno, jer se vrlo dobro zna koliko je vagina osjetljiva i koliko samo ima sekreta, pa onda period menstruacija svaki mjesec, zato je jako bitno voditi brigu o tome koliko se često nosi i mijenja donji veš.

 Međutim, da li ste znali da ima nekih žena koje po nekoliko dana ne mjenjaju donji veš? Prema posljednjim ispitivanjima i istraživanjima, čak 50% žena ne mijenja gaćice svaki dan. I kod muškaraca nije baš puno bolja situacija, ali oni su ipak muškarci, tako da njima toliko i ne smeta ne intimno zdravlje, koliko je slučaj kod žena.

Također, jako bitna stvar je ta, što jako veliki procenat žena kupuje jako nekvalitetan donji veš. Gleda se na to da se kupi što jeftinija varijanta, a samim time se gubi na kvaliteti. Jako je osjetljiv intimni dio kod žena, tako da se mora uzimati 100% pamuk, jer ne smije biti žuljanja i trenja na osjetljivim dijelovima međun*žja.

 

Također, jako je bitna stvar da se donji veš mora obnavljati svaka 3 mjeseca, jer je moguće i nakupljanje gljivica na gaćicama, tako da može doći i do raznih infekcija u intimnom dijelu. Koliko vi često mijenjate gaćice? Pišite nam u komentarima…

Članak indeksiran 01. 12. 2020 Zadnji put osvježen prije 1 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me