Agenti Facebooka blokiraju profile i brišu objave portala Antimigrant

Izvor/medij: Antimigrant
Ocjena: Pristrasno izvještavanje Teorija zavjere Manipulisanje činjenicama
Raskrinkano u: Tajne sile protiv Fatmira Alispahića: Ne postoje “agenti Facebooka” koji brišu objave portala “Antimigrant”

U proteklih nekoliko dana zabilježili smo desetak slučajeva da je Facebook izbrisao objave portala Antimigrant, te je u više navrata blokirao privatne profile sa kojih su dijeljene objave.

  • Podijeli

Možda možemo razumjeti da obavještajci koji dovoze tzv. migrante u Bosnu, s ciljem okupacije bošnjačkog životnog prostora, prate ovaj portal, ali je teško razumjeti da postoje očito desetine agenata koji prate razne privatne profile, kako bi se u cijelosti blokirala istina o zavjeri protiv Bosne i Bošnjaka – kojima se pakuje dolazak poraženog ISIL-a pod maskom tzv. migranata, i pod zloupotrebom vjerskog muslimanskog sentimenta, u ime kojega još uvijek većina Bošnjaka svoje sutrašnje ubice dočekuje kao “braću u vjeri”.

Ilustrativan primjer je blokada preporuke za čitanje portala Antimigrant, koju je na svojoj stranici objavio Fatmir Alispahić, da bi ta preporuka bila izbrisana, a njegov pristup objavljivanju na stranici blokiran na sedam dana. Zapravo se u slijedu događaja potvrdilo ono što je Fatmir Alispahić napisao u svojoj objavi čiju kopiju objavljujemo. Zato čitajte i dijelite objave portala Antimigrant – jer je ovaj medij jedini glas istine protiv velike genocidne zavjere kojoj je izložen bošnjački narod.

 

Članak indeksiran 31. 07. 2019 Zadnji put osvježen prije 1 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me