'Ahaaa...' Komentator poludio u prijenosu kad je vidio Ruskinju

Izvor/medij: 24 sata hr
Ocjena: Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Od parodije do vijesti: Arapski komentator nije “zapjevao” kada je ugledao navijačicu

Tijekom utakmice između Finske i Rusije, arapski komentator duboko je uzdahnuo te je počeo pjevati kada je ugledao lijepu Ruskinju koja je došla podržati reprezentaciju

Počelo je najdraže doba godine za sve ljubitelje nogometa. Europsko prvenstvo čekali smo punih pet godina, godinu dana dulje od predviđenog zbog pandemije korona virusa. 

POGLEDAJTE VIDEO: Poznate Hrvatice navijaju

 

Pusti

Close

Video: 24sata Video

Navijači su se konačno vratili na tribine, a među njima su naravno i pripadnice ljepšeg spola. Tijekom utakmice drugog kola skupine B između Finske i Rusije, arapski komentator nije se mogao suzdržati kada se na ekranu pojavila atraktivna ruska navijačica koja je sjedila podignutih i prekriženih nogu.

Njegova reakcija zasigurno je nasmijala ljude ispred malih ekrana jer je komentator duboko uzdahnuo te je počeo pjevati. 
Stadione su preplavile prelijepe navijačice, tako da ljudima, ali i komentatorima, nije baš lako skoncentrirati se samo na utakmicu. 

Rusija je na domaćem terenu u Sankt Peterburgu pobijedila Finsku s minimalnom rezultatom od 1-0 ostvarivši prvu pobjedu na europskim prvenstvima 2012. godine. 

Članak indeksiran 06. 07. 2021 Zadnji put osvježen prije 2 godine
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me