"AJDE SAD USTANI" Nepoznat glas se obratio Mateju

Izvor/medij: N portal
Ocjena: Manipulisanje činjenicama Ispravljeno
Raskrinkano u: Video koji “otkriva nove detalje” nestanka Mateja Periša nije autentičan

POTRAGA za nestalim Matejem Perišem (27) iz Splita ušla je u 18. dan.

Matej je u glavni grad Srbije došao sa prijateljima kako bi proslavio doček nove 2022. godine, a provod u beogradskom klubu "Gotik" pretvorio se u noćnu moru. O tome gde je nestao već više o dve nedelje samo se nagađa, a policija i dalje pretražuje Savu i Dunav.

 

U medijima su se nedugo nakon Matejevog nestanka pojavili snimci sa nadzornih kamera na kojima se nestali Splićanin vidi kako trči beogradskim ulicama u majici kratkih rukava. Srpska policija objavila je i rekonstrukciju događaja i trenutno se pokušava otkriti razlog zbog koga se Matej u laganom trku kretao baš prema restoranu “Savanova”.

 

Na snimku koji se i ranije pojavio na društvenim mrežama vidljivo je Matejevo spuštanje stepenicama kod "Savanove", a šta se dogodilo nakon toga ostaje nepoznato.

Na devetoj sekundi snimka čuje se uzvik nepoznate osobe, verovatno ženske, koja govori:

 

- Hajde sad ustani!

 

Policija tek treba da proveri da li se radi o autentičnom zapisu.

 

Mladi Matej Periš iz Splita, podsetimo, nestao je u Beogradu u noći između 30. i 31. decembra. Iz potpuno nepoznatih razloga Periš je oko 1.20 posle ponoći istrčao iz kluba "Gotik" u kojem je bio sa društvom i od tada mu se izgubio svaki trag.

 

(Kurir)

 

 

Članak indeksiran 21. 01. 2022 Zadnji put osvježen prije 6 mjeseci
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me