Raskrinkavanje.ba

Srbin → Američki novinar o Ukrajini: "Lažu nas u epskim razmjerima"

19.03.2022
Tekst članka

"Toliko se dezinformacija širi o ratu u Ukrajini. Nikada nismo vidjeli ništa slično", rekla je novinarka Lara Logan, koja je ratna dopisnica već 35 godina, za američki Voice AM. "Svi moramo mrziti Vladimira Putina i vjerovati svemu što se govori o njemu, a moramo voljeti Ukrajinu."

Vladimir Putin je točno znao što radi kada je napao Ukrajinu, rekla je Lara Logan. Nije izravno napao Kijev. Rusija je prvo posjetila sve te biolaboratorije u zemlji. Ne trebamo vjerovati samo našim vođama. Uostalom, lagali su o kruni.

Prema novinaru, ima još puno toga o čemu nitko ne govori. “Sjetite se bojne Azov koju financiraju SAD i NATO. Tu su slike zastave NATO-a i zastave svastike. A njihov amblem sadrži crno sunce, okultni simbol koji također koristi SS. Također sadrži dvostruki bljesak SS-a", rekla je.

“Prema riječima naših čelnika, ovo je samo nekoliko vojnika. Ovo nije istina. “Bataljun Azov ostavlja trag smrti i razaranja na istoku Ukrajine”, rekao je novinar.

“Zato se Krim htio pridružiti Rusiji”.

Istaknula je da je Ukrajina sjedište SS-a. Nakon Drugog svjetskog rata, CIA je ukrajinskim nacistima dala imunitet od progona. Sjedinjene Države i američke tajne službe već duže vrijeme financiraju i naoružavaju naciste u Ukrajini. "To nisu neonacističke skupine, već pravi nacisti."

“Ne volim lagati. Lažu nas u epskim razmjerima, rekla je novinarka Lara Logan. Rečeno nam je da 100 posto stojimo iza predsjednika Zelenskog, koji je marioneta i izabran je kao i mnogi drugi lideri.

Članak indeksiran 15.04.2022. Zadnji put osvježen 15.04.2022.

Ocijenjeno u analizi