Raskrinkavanje.ba

Republika.rs → AMERIČKI OPASNI PLANOVI: Aktivnosti u biolaboratorijama i OTKRIĆE koje bi moglo da sve PREOKRENE!

10.03.2022
Tekst članka

Aktivnosti američkih biolaboratorija u Ukrajini pokazuju da su se SAD spremale za biološki rat. Ovo otkriće moglo bi da preokrene svetsko javno mnenja o specijalnoj ruskoj intervenciji, kao i da joj da šire značenje od onoga zbog čega je pokrenuta. Otkriće biolaboratorija baca veliku moralnu ljagu na SAD i Ukrajinu.

Ako dokumenti, koji bi, prema rečima ruskog zvaničnika uskoro trebalo da budu stavljeni na uvid javnosti, pokažu da su laboratorije bile stavljene u funkciju vođenja biološkog rata, ne bi bila ugrožena samo Rusija i ukrajinsko stanovništvo. Bila bi to i globalna opasnost, kaže za Sputnjik Aleksandar Gajić iz Instituta za evropske studije.

Videli bismo da su rađeni eksperimenti koji bi mogli da dovedu do drugih pandemija, i u tom svetlu ruska intervencija bi imala jedno drugačije sagledavanje u očima svetskog javnog mnenja ili barem njegovog najvećeg dela. Sa druge strane, ono baca drugačije svetlo na umešanost Amerikanaca u podršci režimu u Kijevu - kaže on.

Moralna ljaga bačena na SAD i Ukrajinu

Na ovaj način, dodaje sagovornik, kompromituje se i kijevski režim, ne samo u očima svetskog javnog mnenja, već i u očima sopstvenog stanovništva. Jer, ako su vlasti u Kijevu sklopile sporazum da sopstveno stanovništvo izloži eksperimentima sa patogenim supstancama ili proučavanju genetskog materijala, a pri tome nisu imale nikakvu kontrolu nad laboratorijama, briga ukrajinskih vlasti za stanovništvo je pod velikim znakom pitanja.

Oslobodite se prostatitisa i sramote u krevetu! Za 7 dana će vam se život promijeniti!


Odnosno, jasno se vidi da se radi o nebrizi, bezosećajnosti i bezobzirnosti. Tako da to i u moralnom i u političkom smislu ima strahovite implikacije i za razumevanje odnosa SAD prema Ukrajini, a sa druge strane i prema Rusiji i ruskoj intervenciji - smatra Gajić.

Tanjug/AP

Eksperiment

Gajić naglašava da bi bilo dobro da Rusija što pre stavi sve dokumente koje je pronašla na uvid javnosti, ali takođe ukazuje i na kontradiktornosti u ponašanju Zapada i Sjedinjenih država.

MODA16:00

JEDNA OD NAJLEPŠIH ŽENA SVETA SE IZOPERISALA SA SAMO 14 GODINA! Evo šta je uradila i sada se gorko kaje

ISPOVESTI14:00

MOJ MUŽ JE NA MEDENI MESEC POVEO I SVOJU MAJKU! A ono što je kasnije uradio, bilo je još gore!

ZANIMLJIVOSTI12:00

EVO KAKO JE ZAČET NOVAK ĐOKOVIĆ: Dijana iskoristila ženski trik

MODA15:02

ISPLATI SE ZNATI: 20 caka za kupovinu u seknd hend radnjama!

PRIRODNI LEKOVI15:00

DR NESTOROVIĆ OTKRIO: Evo koja biljka uništava kandidu!

VIP SAVETI16:00

ŠOKANTNA PROMENA: Bojana otkrila kako je i koliko oslabila

RODITELJSTVO12:30

TATA JE KRIV? Evo zašto neke žene rađaju samo sinove

OSTALI LJUBIMCI14:44

NEĆETE VEROVATI ŠTA JE IZAŠLO IZ SAVE: Prolaznici na keju stajali u čudu i snimali! (VIDEO)

TELO17:00

VELIKE GRUDI - BLAGOSLOV ILI KLETVA? 10 stvari koje bi trebalo da znate pre nego što uđete u vezu sa “obdarenom” ženom!

ALTERNATIVNA MEDICINA10:00

NAJBOLJI LEK JE POTPUNO BESPLATAN! Doktor Nestorović tvrdi: On leči i kada nismo svesni da se izlečiti može!

MODA16:00

JEDNA OD NAJLEPŠIH ŽENA SVETA SE IZOPERISALA SA SAMO 14 GODINA! Evo šta je uradila i sada se gorko kaje

 


Sa jedne strane se najave da će dokumenti biti objavljeni apriori odbacuju kao lažne vesti i deo propagandnog rata, dok sa druge strane vidimo da Viktorija Nuland ispred Stejt departmenta donosi odluke o povlačenju preostalih biolaboratorija da ne bi pali Rusima u ruke. Ako tu ništa nije problematično i kompromitujuće, zašto bi neko žurio sa odlukama da se uklone svi tragovi - pita se on.

Ova buka protiv Rusije bez presedana, posebno gušenje ruskih medija van granica Rusije, govori o tome da postoji strašna nervoza i da nešto mora da se sakrije. Očigledno je da su Rusi znali šta da traže, da su imali informacije da se ove stvari dešavaju, i da je od bezbednosti Ukrajine, teritorijalnog suvereniteta, brige za stanovništvo i svih ostalih fraza koje čujemo poslednjih dana, da ih nešto zaista žulja što može njih da kompromituje - objašnjava Gajić.

Dokle ide zekina rupa

- Obojica sagovornika Sputnjika saglasni su da otkriće aktivnosti biolaboratorija u Ukrajini otvara mnoga pitanja vezanih i za pandemiju koronavirusa. S obzirom da je rusko Ministarstvo odbrane saopštilo da su u američkim biolaboratorijama u Ukrajini vršeni eksperimenti sa koronavirusom slepih miševa, postavlja se pitanje porekla pandemije Kovida-19 - kaže Aleksandar Gajić.

Pitanje šta se događalo u poslednje dve godine je za Stevana Gajića jedno od najzanimljivijih.

Tanjug/AP

Kovid

 

Ismevan je bilo kakav pomen u ozbiljnoj raspravi da se nešto dešava sa biološkim oružjem. Sada sve to postaje realno i mislim da ćemo, kako se to u „Alisi u zemlji čuda kaže“, otkriti dokle ide zekina rupa - zaključuje on.

Podsećamo, portparol ruskog Ministarstva odbrane, general Igor Konašenkov, obelodanio je nove podatke o aktivnostima biolaboratorijama na tlu Ukrajine, koje su bile pod kontrolom Pentagona. Cilj bioloških istraživanja u Ukrajini, koje finansira Pentagon, predstavlja stvaranje mehanizma za tajno širenje smrtonosnih patogena, istakao je on.
Prema Konašenkovim rečima u ovim laboratorijama sprovođeni su eksperimenti sa virusima korona slepih miševa, a dokumenti koji su pali u ruske ruke pokazuju da je američka strana planirala da 2022. radi i na patogenima ptica, slepih miševa i gmizavaca u Ukrajini, uz dalji prelazak na proučavanje mogućnosti da prenose afričku svinjsku kugu i antraks.

Članak indeksiran 16.03.2022. Zadnji put osvježen 16.03.2022.

Ocijenjeno u analizi