AMIŠI KORISTE SVAKI DAN OVAJ LEK ZA SMANJENJE HOLESTEROLA I UVEK SU ZDRAVI I MRŠAVI: Živo ZDRAVLJE u KAŠICI! VIDEO

Izvor/medij: Espreso.co.rs
Ocjena: Pseudonauka Prenošenje lažnih vijesti Ispravljeno
Raskrinkano u: “Amiški recept” nije lijek protiv raka, visokog pritiska i holesterola 

Prirodni recept koji nikako ne može da škodi

Savremena medicina je odlična i u to niko ne sumnja. Međutim, korišćenje prirodnih lekova ne može da škodi zajedno sa drugim tretmanima koji pomažu u ublažavanju, pa čak i lečenju bolesti.

Amiši to razumeju već neko vreme, prenoseći lekove kroz svoju lozu. Jedan poseban lek koji koriste pomaže u smanjenju holesterola i visokog krvnog pritiska, a tako je jednostavan za napraviti.

Amiši ne dozvoljavaju upotrebu moderne medicine i umesto toga se oslanjaju na staromodne prirodne lekove. Iako ovo može zvučati čudno onima od nas koji nismo Amiši, važno je navesti činjenicu da Amiši imaju mnogo bolje zdravlje od nas, sa nižim stopama raka, kardiovaskularnih bolesti i dijabetesa.

Dakle, pre nego što se bacite na njihove metode, isprobajte ovo. Ovaj recept sadrži limunov sok, med, rendani beli luk, rendani đumbir i jabukovo sirće, a svi ovi sastojci imaju ogromne lekovite prednosti.

Sastojci:

1 kašika limunovog soka

1 kašika meda

1 čen rendanog belog luka

1 komad rendanog đumbira

1 kašika jabukovog sirćeta

Stavite sve svoje sastojke u blender i blendajte dok ne postane glatka. Smeša treba da stoji u frižideru 3-5 dana. Zatim uzmite 1 supenu kašiku 2-3 puta dnevno, uvek jedna pre obroka.

Članak indeksiran 27. 02. 2023 Zadnji put osvježen prije 6 mjeseci
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me