Raskrinkavanje.ba

Zicer → Ana Brnabić i Zlatko Dalić su BLIZANCI!

07.07.2018
Tekst članka

Zicer je došao do ekskluzivne informacije da su Zlatko Dalić i Ana Brnabić zapravo rođeni brat i sestra, tačnije jednojajčani blizanci.

 

Zlatka i Anu su razdvojili u porodilištu u Šibeniku. Ana je data srpskoj porodici u Srbiju, a Zlatko je završio u Livnu u Bosni. Oboje su zapravo nepoznatog porekla.

U šibensko porodilište Zlatko i Ana su doneti praktično sa ulice. Tu pred samostanom ih je pronašla časna sestra i donela ih u porodilište kako bi im medicinski radnici ukazali stručnu medicinsku pomoć, jer su bebe već bile pomodrile od hladnoće.

Nikad nije utvrđeno njihovo tačno poreklo, a časna sestra koja ih je donela odavno je već pokojna.

Zlatko je odgajan u Livnu u strogoj katoličkoj hrvatskoj porodici. Od malena se zanimao nogometom.

Ana je pak odrasla u srcu Šumadije u srpskoj porodici liberalnih načela.

Nikada se ne bi saznalo da su oni zapravo rođeni brat i sestra da medicinska sestra koja je preuzela bebe nije progovorila za jedanu lokalnu šibensku radio stanicu, te ukazala da je ona možda poslednji svedok ovog neverovatnog slučaja.

Medicinska sestra tvrdi da je došlo do susreta Ane i Zlatka i da je taj susret bio vrlo dirljiv i emotivan. Ali da su rešili da o svom poreklu nikome ne govore i da sačuvaju tajnu samo za sebe.

Ali kako narod mudro kaže: „Ništa nije skriveno što se neće otkriti, ni tajno što se neće doznati.“, tako je i ovaj slučaj isplivao u javnost.

Zlatko i Ana nisu želeli da daju izjave za javnost. No kako narod kaže: Tamo gde ima dima ima i vatre. Uostalom pogledajte njihove fotografije pa procenite sami.

Članak indeksiran 20.07.2018. Zadnji put osvježen 20.07.2018.