Anastasija iznenadila svoje pratioce sa selfijem BEZ IJEDNE KRPICE NA SEBI! OTJERAT ĆE SVETLANU U GROB! JEL OVO MOGUĆE? (FOTO)

Izvor/medij: Balkan Life Today
Ocjena: Klikbejt Lažna vijest
Raskrinkano u: Biznis model portala Izvorno: Izmišljanje senzacionalističkih naslova

-

Anastasija Ražnatović je jedna od najpoznatijih mladih pjevačica u našoj regiji. Ona je svu ljepotu pokupila od svoje majke Svetlane Cece Ražnatović, ali također i njen talenat za pjevanje. Za razliku od majke, ona se odlučila baviti malo drugačijim stilom pjevanja, ali broj opet pokazuju da su jako dobre posjete na njenom You tube kanalu.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Dugo vremena je živjela pod majčinim krovom, pa je posljednja otišla od kuće, a razlog je jednostavan. Njen brat Veljko se oženio, na kraju je i ona u toku pandemije prešla kod svog zaručnika u Novi Sad, tako da se sada samo čeka datum njene svadbe. Što se tiče karijere, ona je u prikajku jer dugo niije ništa snimila, ali je zato mnogo aktivna na Instagramu.

Ima preko milion folovera pa joj to zarađuje fine novce. Svaki dan se oglašava, postavlja storije, i svi su oduševljeni njenim sadržajem. Za vikend je ponovo bila aktivna, pa je sve iznenadila sa neobičnim storijem. Bila je u jednom kafiću, obučena do grla, a njen komentar je mnoge nasmijao “Raspad sistema”.

Članak indeksiran 26. 11. 2021 Zadnji put osvježen prije 1 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me