Anđela Đuričić SLAGALA naciju o SMRTI BRATA, isplivao JEZIV DOKAZ: Zadrugarka rasplakala javnost SUZAMA, a ISTINA je mnogo gora! (VIDEO/FOTO)

Izvor/medij: Balkan Life Today
Ocjena: Klikbejt Manipulisanje činjenicama
Raskrinkano u: Balkan Life Today nastavlja izmišljati tragične vijesti

U posljednjih desetak godina je nagledaniji TV program rijaliti koji se prikazuje skoro na svakoj privatnoj televiziji ali je ubjedljivo najpopularnija Zadruga čija se peta sezona upravo emituje na TV Pinku vlasnika Željka Mitrovića koji je prvi shvatio koji potencijal na Balaknu imaju ovakvi formati programa.

U Zadruzi se nalaze takmičari koji su postali poznati zbog skandala koje prave i svađe, tuče i ljubavne afere su svakodnevna pojava. Spletke i laži su također dio svakodnevnog života u Beloj kući a sada je portal Republika otkrio i kako je zadrugarka Anđela Đuričić iznijela jednu jezivu lažnu tvrdnju i to sve u namjeri da se približi Stefanu Kariću na kojeg je bacila oko od samog ulaska u rijaliti.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Ona je u emisiji Pitanja novinara pričala o svom bratu Nikoli koji je poginuo kada je imao samo 24 godine a rekla je da je Nikola rođen 16. marta. Osman Karić je na svom Instagram profilu kasnije napisao kako je u pitanju nevjerovatna slučajnost pa čak i možda viša sila to što je Anđelin pokojni brat rođen na isti dan kada i pokojna djevojka Stefana Karića Dijana Milojković.

Pored toga Anđelin brat je sahranjen na dan i u vrijeme kada je Stefan Karić rođen .Osman je dodao i da je nevjerovatno da ove stvari koje Anđela nikome nije rekla kaže upravo Stefanu u radio emisiji. Sada se ispostavilo da je Anđela slagala jer je utvrđeno da je njen pokojni brat rođen 25. 08. 1995. godine a ne 16. marta kako je to ona tvrdila i pitanje je da li je nena priča i ispovijest bila samo način da se približi Stefanu. Video pogledajte ovdje.

Članak indeksiran 29. 04. 2022 Zadnji put osvježen prije 3 sedmicu
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me