ANGELINA JOLIE KREĆE U UTRKU ZA PREDSJEDNICU SAD-A? ‘Uvijek kažem da ću ići tamo gdje sam potrebna’

Izvor/medij: Net hr
Ocjena: Klikbejt Manipulisanje činjenicama Prenošenje lažnih vijesti Dezinformacija
Raskrinkano u: Angelina Jolie ne “izlazi na crtu Trampu”

Portal Breitbart sugerira da je Angelina pokretanjem Youtube kanala Angelina započela pripremu za predsjedničku kampanju

 

Holivudska glumica i ambasadorica UN-a Angelina Jolie nedavno je pokrenula svoj Youtube kanal koji se bavi dobrotvornim radom. U opisu stoji da Angelina predstavlja i UN te da se bavi pitanjima raseljavanja stanovništva i doprinosi pronalaženju rješenja za one koji su prisiljeni napustiti svoje domove. Glumica na svom kanalu ima dva videa i više od 10,000 pretplatnika. Portal Breitbart sugerira da je Angelina pokretanjem Youtube kanala Angelina započela pripremu za predsjedničku kampanju.

 

 

 

ANGELINA JOLIE LJUBI OŽENJENOG? ‘Ponaša se kao zaljubljena klinka i ne odvaja se od njega’

Angelina JolieFoto: AFP

‘Više nemam što sakriti’

 

 

 

“Iskreno, da ste me pitali prije 20 godina, samo bih se slatko nasmijala. Stvarno ne znam. Uvijek kažem da ću ići tamo gdje sam potrebna. Ne znam jesam li prikladna za politiku, ali kada pomislim da više nemam što sakriti, tada pomislim da sam otvorena za takvu mogućnost. Mogu dosta toga da podnesem”, rekla je lani u intervjuu za BBC Radio 4 Today. Voditelj emisije Justin Webb rekao je da bi je predložio na listu potencijalnih kandidata za izbore 2020. godine. Angelina se na to samo nasmijala i odgovorila: “Hvala!”.

GOLA ISPOD LEPRŠAVE SPAVAĆICE? Angelina Jolie privlačila poglede znatiželjnika na snimanju reklame

 

 

 

Članak indeksiran 10. 09. 2019 Zadnji put osvježen prije 3 godine
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me