Raskrinkavanje.ba

Srbija naša zemlja → Antifa MESECIMA PLANIRALA POBUNU protiv vlasti u SAD

04.06.2020
Tekst članka

Pripadnici ekstremno levičarskog pokreta Antifa u Sjedinjenim Američkim Državama počeli su da planiraju pobunu protiv tamošnjih vlasti pre više meseci, navodi “Vašington tajms”.

Pripadnici ekstremno levičarskog pokreta Antifa u Sjedinjenim Američkim Državama počeli su da planiraju pobunu protiv tamošnjih vlasti pre više meseci, navodi “Vašington tajms”.
Pobuna je širom zemlje trebalo da bude podstaknuta još u novembru, u vreme kada je kampanja za ovogodišnje predsedničke izbore u SAD zaista počela, piše list u ekskluzivnom izveštaju, pozivajući se na tvrdnje jednog zvaničnika organa reda koji ima pristup obaveštajnim podacima o toj tajanstvenoj grupaciji.
Posle smrti Afroamerikanca Džordža Flojda u Mineapolisu, širom SAD su se dogodile nasilne demonstracije i pljačke, a Antifom – čiji aktivisti su se raširili među demonstrantima – sada se intenzivno bave istražitelji, navodi list.
Pročitajte još…
Komentarišući tvrdnje neimenovanog zvaničnika, analitičari ističu da bi takav potez “Antife” bio potpuno u skladu sa njenim karakterom.
– Postupci Antife predstavljaju oštar raskid sa dugom tradicijom miroljubivih političkih procesa u SAD, a njena marksistička ideologija nastoji ne samo da kratkoročno utiče na izbore, već i da uništi korišćenje izbora kao određujućeg faktora političkog legitimiteta – kaže jedan analitičar.
PREPORUČUJEMO


Lose 15 kg in 2 weeks! Belly fat will disappear if ..

Problem with hair loss? Put this on your head and watch what happens

How to enlarge a bust in 2 sizes? Find out the secret here!

The horrible odor from the mouth will disappear along with the parasites if you take...

You won't believe it! Your breasts will be 2 sizes bigger if ...

Tired of wrinkles? There is a way to get rid of them ...

I lost 17 kg in a month! Caution, 1 teaspoon burns 3 kg of fat ..

Lose 15 kg in 2 weeks! Belly fat will disappear if you take...
Pročitajte još…
20200604  yasin ã–ztã¼rk district of columbia Di019205260 preview
Drugi sagovornik “Vašington tajmsa” tvrdi da izbor Donalda Trampa za predsednika i revitalizacija SAD predstavljaju pretnju po “nihilističke ciljeve” Antife, koja, po njegovim rečima, podstiče nasilje kako bi stvorila haos i očajanje i dovela do Trampovog poraza na predsedničkim izborima.
I sam Tramp je Antifu označio kao jednu od grupacija koje stoje iza nasilnih protesta, a savetnik Bele kuće za nacionalnu bezbednost Robert O’Brajen je izjavio da američki zvaničnici zahtevaju više obaveštajnih podataka o aktivnostima te grupe u svetlu događaja koji su se odigrali proteklih dana, navodi list.

Članak indeksiran 29.06.2020. Zadnji put osvježen 29.06.2020.

Ocijenjeno u analizi