Antonija V. (25) iz Mostara: U mrkli mrak prošla ispod strehe, pa se šejtani u njoj nastanili!

Izvor/medij: Aura
Ocjena: Prikriveno oglašavanje
Raskrinkano u:  “Žena tri u jedan - Vidi, pomaže, štiti”: Prikriveno oglašavanje “magijskih usluga” na portalu “Aura”

Rak mi nije, a lijeka mi nema. Tako sam se osjećala, tako mi je bilo pune dvije godine sve dok u naš život nije ušla plemenita duša, vidovnjakinja i isceliteljka Kada Radetinac.  

Iscjeliteljka Kada

Prije dvije godine, studentica Filozofskog fakulteta u Mostaru, Antonija V. (25) doživjela je paranormalno iskustvo koje ju je poput sjene, pratilo sve donedavno.

 

Naime, vraćajući se u sitne sate iz grada sa društvom, Antonija je, po prirodi veseljak, pjevušeći skakutala po cesti, zadirkivala drugare, izazivala ih junačeći se kako ona smije zaći i u najmračnije dijelove mostarskih sokaka.

– U jednom momentu sam osjetila nešto kao grč u nozi. Samo me presjeklo. Pala sam. Kad sam pokušala ustati, osjetim, noga me žiga, nešto vrelo struji kroz nju.

– Iščašila sma gležanj – pomislila sam, iako nisam osjetila bol. drugari su me odnijeli kući, a sutradan sam cijeli dan prešepala. Naveče sam otišla u hitnu, a snimak je pokazao da nemam nikakav lom ni uganuće. Dobila sam neke kreme i propiosana mi je terapija mirovanja.

Ne traži lijeka kod doktora, oni ti ne mogu pomoći

– Navodno, samo sam malo istegla mišiće – prisjeća se Antonija.

Dvije naredne godine, naša je sagovornica imala problema i sa nogom, ali i sa fakultetom, zdravljem, finansijama. Tek nedavno je od iscjeliteljke Mukadese radetinac saznala da je one noći nagazila na džina.

– Ne prave uvijek ljudi sihire, a kod Antonije je bila slejdeća situacija. Njena je majka u trudnoći zadobila crnu magiju koja se prenijela na Antoniju čineći je mekom zvijezdom. Da je neko drugi one noći nagazio na ono na šta je nagazila Antopnija, možda se ništa ne bi desilo. Međutim, ona je takva kakva jeste, mekane i slabe zvijezde, nezaštićena, nagazila na đavolje kolo pa su džini ušli u nju. Fizički, ona je bila u redu. Doktori nisu ništa mogli pronaći. Psihički, s njom se desilo mnogo štošta – pojašnjava iscjeliteljka Radetinac.

Prisjećajući se prethodne dvije godine, Antonija kaže da joj u životu nije bilo gore.

– Morala sam napustiti fakultet jer nisam imala ni volje ni koncentarcije za učenje. Ostavila sma momka jer me obuzela depresija, nisam imala želje ni da provirim iz kuće. Cijela je porodica tražila lijeka za mene, a meni je bilo svejedno. Često sma povraćala i imala glavobolje. Apetita nisam imala ni želje za životom. Sve mi se svelo na spavanje i buljenje u plafon.

– Ti džini u meni su me tjerali na neke grozne misli i radnje. To više nisam bila ja, ali,  teško se tome bilo oduprijeti. Umrtvili su mi volju i za čim. Često sam imala osjećaj kao da svoj život gledam na televiziji ili samu sebe s nekog drugog mjesta – prisjeća se Antonija.

Kada je sve vidjela

Tek nedavno, jedan poziv upućen iscjeliteljki Radetinac, promijenit će tok ove priče i dati joj sjajan epilog.

– Zašto obilaziš doktore kad kod tebe nije doktorsko – upitala me Kada kad sam je nazvala.

– Nisam znala šta da joj odgovorim. Zbunilo me njeno pitanje.

– Međutim, kad me upitala za moje simptime, a ja joj potvrdila da su takvi kako je ona navela i kad me upitala za bol u nozi i ono kobno veče, pomalo mi se pšočelo u glavi bistriti. Vratila sma film unazad i sve je odjednom poprimilo smisla. Ukazalo se sunce na obzoru, nada za mene.

– Ako znate šta mi je, možete li mi pomoći – zavapila sam.

– Naravno, a kroz tebe i tvojoj majci i ostalim članovima porodice –rekla je Kada i pristupila otklanjanju magije.

– Poslala mi je zaštitne hamajlije, terapije, na kraju i Životni pečat. Odmah mi je laknulo. Bol u nozi je nestala, šepanje je nestalo. Ispravila sam se, pogledala u ogledalo i odlučila da želim obilan doručak, poslije toga šetnju gradom, tretman u frizerskom i kozmetičkom slaonu. Poželjela sam društvo, muziku, zabavu. Vratila se ona stara Antonija.

– A kroz mene, i moja je porodica došla na svoje. Otac i mati su imali isto nekih problema, sestra, brat…svi smo se preporodili uz Kadinu pomoć. Ja sam opet ona stara, zdrava i vesela Antonija, hodam, izlazim ali nigdje bez Kadinih hamajlija. One du otjerale duhove iz mene!

Kontakt Kade Radetinac: 062/904-793 (Viber)

Članak indeksiran 15. 08. 2019 Zadnji put osvježen prije 2 godine
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me