Raskrinkavanje.ba

Srbin → Јапански нобеловац: Корона је вештачки створена, убили су лаборанте у Вухану?!

08.03.2021
Tekst članka

Јапански професор физиологије и медицине и добетник Нобелове награде 2018. године, проф. Тасуку Хоњо изазвао је велику пажњу у медијима када је рекао да коронавирус није природан.

– Да је природан, не би тако утицао на цели свет. Будући да се температура разликује од земље до земље, да је природан, утицао би само на земље с истом температуром као и Кина. Уместо тога, раширио се у земљама попут Швајцарске, баш као и у пустињским подручјима. Да је природан вирус, ширио би се на хладним местима, али умирао на врућим. Проучавао сам животиње и вирусе 40 година. То није природно. Направљен је и вирус је потпуно вештачки.

Овај стручњак је радио у лабораторији у Вухану, коју многи оптужују за место одакле се корона раширила по свету.

 

„Радио сам у лабораторију Вухан у Кини четири године. Добро знам сво особље у овој лабораторији. Све сам их звао након корона несреће. Али, сви су њихови телефони су месецима у квару и сада је познато да су сви ти лабораторијски техничари мртви“, открио је овај Јапанац.

„На основу свих својих претходних знања и истраживања, са 100% сигурношћу могу рећи да Корона19 није природна. Није од шишмиша. Кина га је створила. Ако се ово што говорим данас покаже погрешним или чак и након моје смрти, влада може повући моју Нобелову награду. Ипак, Кина лаже и та ће се истина једног дана открити свима, рекао је јапански научник.

 

Članak indeksiran 11.03.2021. Zadnji put osvježen 11.03.2021.

Ocijenjeno u analizi