ARAPSKI KOMENTATOR IZGUBIO “ABDEST” KAD JE KAMERA SNIMILA PRELIJEPU NAVIJAČICU NA EVROPSKOM PRVENSTVU (VIDEO) – POSLUŠAJTE REAKCIJU

Izvor/medij: Lifestyle Dom
Ocjena: Prenošenje lažnih vijesti Ispravljeno
Raskrinkano u: Od parodije do vijesti: Arapski komentator nije “zapjevao” kada je ugledao navijačicu

Ono što znamo sigurno da mu nije bilo lako. Osim što je EURO smotra najboljih selekcija Evrope u fudbalu, često bude i pozornica za najljepše navijačice reprezentacija koje učestvuju na ovom turniru.

11.juna je počeo EURO, a ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svijetu će moći pratiti do 11.jula kad se zaavrša, moći će uživati u magijama najvećih majstora evropskog fudbala, ipak, ne treba čuditi ako im pogled malo odluta na tribine.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Imamo zaista mnogo lijepih navijačica na ovom prvenstvu, ljudima koji su na stadionu nije baš lako da se koncetrišu samo na fudbal, pošto su u problemu, moraju gledati i navijačice koje se pojave na stadionu.

Čak ni komentatori nisu bezbjedni, jedan arapski komentator to najbolje zna, ni manje ni više nego je u pogramu uživo zapjevao kad je jednu navijačicu u kadru uočio.

Ova lijepa Ruskinja je došla podržati svoju reprezentaciju Rusije protiv Finske, a sad je glavna faca u svim medijima. Rusi su pobijedili na toj utakmici, a vi vam donosimo u nastavku da pogledate i poslušate arapskog komentatora kako je reagovao kad je vidio ovu lijepu navijačicu.

The Arabic commentator is astronomically down bad 😭 #EUROS2020 pic.twitter.com/kfanAA2CVT

— 『Jay』 (@FreddoAkh) June 18, 2021

 

Osim ove lijepe Ruskinje, jedna od glavnih faca kad su u pitanju navijačice i je i lijepa Marta koja dolazi iz Poljske i koja je došla da podrži Lewandowskog i društvo, ipak, Poljska je zabilježila u prvom kolu poraz od Slovačke, dok danas ima težak meč protiv Španije, ukoliko ne pobijedi biće na pragu ispadanja sa Eura što bi bila velika senzacija obzirom da su projektovani uz Španiju da prođu dalje.

Članak indeksiran 06. 07. 2021 Zadnji put osvježen prije 1 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me