Arkan je Ziv, I Ceca ga izdrzava u Tajnosti, ovo Su Krili od Citavog Svijeta (Video)

Izvor/medij: Prenosimo informacije
Ocjena: Klikbejt Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Željko Ražnatović Arkan nije živ - osim u klikbejt naslovima

Ove godine navršilo se tačno 20 godina od ubistva ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana. Bio je komandant Srpske dobrovoljačke garde, političar, osnivač i prvi predsjednik Stranke srpskog jedinstva i suprug pjevačice Svetlane Cece Ražnatović. Ubijen je 15. januara 2000. godine u hotelu “Interkontinental”.

Naime, godinama unazad kruže priče o njegovoj isceniranoj smrti, a ovom svjedoče njegovi nekadašnji saborci i prijatelji.

 

 

 

Ne znamo konkretan razlog, ali srbijanski portali godinama bruje o tome kako je zločinac Željko Ražnatović Arkan i sada živ. To potkrijepljuju pričom da je sva imovina ostala Ceci, pa i ona koja ne pripada njoj nego Arkanovoj bivšoj supruzi i njegova dva sina iz prvog braka.

Teorija zavjere

Ono što ide u prilog ovim pričama je da na dan njegovog ubistva u Interkontinentalu niko nije smio da priđe njegovom tijelu. Prije sahrane, ni njegova rođena majka nije mogla da ga vidi posljednji put. Sve su to neke prošle insinuacije na moguću teoriju zavjere, pa objašnjavaju tako da je Arkan promijenio lični opis i da s pjevačicom živi kao njen tjelohranitelj, a da većinu vremena provodi na Kipru.

To je između ostalog razlog da Ceca nikada nije imala ni ozbiljniju vezu, a ne pomisao za udajom. Neki tvrde da je poslala Veljka u Banja Luku da studira kako bi nastavio da realizira očeve upute.

Drugi tvrde da se uz pomoć estetskih hirurga promijenio vlastiti opis i da živi u njenoj kući, a da ga ona predstavlja kao svog ujaka koji joj nosi kofere. Njegovi sinovi iz prvog braka prosto tvrde da je taj ujak zapravo njihov otac kojeg ona sada ucjenjuje i tiraniše. Tretira ga kao psa, kaže jedan od njegovih sinova.

S druge strane, oglasio se i njegov ubica Dragan Nikolić Gagi koji u požarevačkoj Zabeli služi svoju 30-godišnju zatvorsku kaznu koji sada kao ima neku drugu priču, a da je lagao jer je morao. Potom se šuškalo da je Ceca naručila njegovo ubistvo, pa do momenta da je s Legijom u to vrijeme bila u vezi pa se stoga postavlja pitanje zašto je uopšte taj dan bila u Interkontinentalu u jednom od butika.

A ove duhove je zapravo uzburkala proročica Azira i njene kašike pa se sada neki pitaju da li je istina da je bila upravu kada je kazala da je Arkan živ.

Nekadašnji oficir Srpske dobrovoljačke garde i stric Milorada Ulemeka Legije, Mihajlo Ulemek i bliski prijatelj ratnog zločinca Arkana ispričao je prije nekoliko godina kako su se Ceca i Željko upoznali. To je samo jedna od verzija koje kruže po koloarima.

U jednoj od emisija Legija se prisjetio tih ratnih 90- tih godina.

Članak indeksiran 10. 02. 2021 Zadnji put osvježen prije 2 godine
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me