Arkan je Ziv, I Ceca ga izdrzava u Tajnosti, ovo Su Krili od Citavog Svijeta (Video)

Izvor/medij: Kurir365
Ocjena: Klikbejt Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Željko Ražnatović Arkan nije živ - osim u klikbejt naslovima

Ove godine navršilo se tačno 20 godina od ubistva ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana. Bio je komandant Srpske dobrovoljačke garde, političar, osnivač i prvi predsjednik Stranke srpskog jedinstva i suprug pjevačice Svetlane Cece Ražnatović. Ubijen je 15. januara 2000. godine u hotelu “Interkontinental”. Naime, godinama unazad kruže priče o njegovoj isceniranoj smrti, a ovom svjedoče njegovi nekadašnji saborci i prijatelji.

Ne znamo konkretan razlog, ali srbijanski portali godinama bruje o tome kako je zločinac Željko Ražnatović Arkan i sada živ. To potkrijepljuju pričom da je sva imovina ostala Ceci, pa i ona koja ne pripada njoj nego Arkanovoj bivšoj supruzi i njegova dva sina iz prvog braka.

Teorija zavjere

Ono što ide u prilog ovim pričama je da na dan njegovog ubistva u Interkontinentalu niko nije smio da priđe njegovom tijelu. Prije sahrane, ni njegova rođena majka nije mogla da ga vidi posljednji put. Sve su to neke prošle insinuacije na moguću teoriju zavjere, pa objašnjavaju tako da je Arkan promijenio lični opis i da s pjevačicom živi kao njen tjelohranitelj, a da većinu vremena provodi na Kipru.

Članak indeksiran 10. 02. 2021 Zadnji put osvježen prije 2 godine
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me