Raskrinkavanje.ba

Theworldnews → Armstrong poslao šokantnu poruku koju je NASA cenzurisala

08.07.2018
Tekst članka

Iako prije zvuči kao naučno-fantastični scenarijo za film, sve se više govori o brojnim tajnim izvještajima i transkriptima između glavnog NASA-inog centra i astronauta na Mjesecu.

Zanimljivi detalji o tome sa čime su se astronauti navodno suočili na Mjesecu potiču iz intervjua neimenovanog profesora i Nila Armstronga koji je nastao na jednom NASA-inom simpozijumu, piše 100posto.hr.

U tom intervju profesor ispituje Armstronga šta se stvarno tamo dogodilo, na šta mu astronaut odgovara:

"Bilo je nevjerovatno… naravno, oduvijek smo znali da postoji mogućnost… činjenica je da smo bili upozoreni. Nikada nije bilo nekih pitanja o svemirskoj stanici ili gradu na Mjesecu."

Na profesorovo pitanje kako to misli da su bili upozoreni, Armstrong odgovara: "Ne smijem da ulazim u detalje, ali mogu reći da su njihovi brodovi bili daleko superiorniji u odnosu na naše, i po veličini i po tehnologiji. Bili su veliki i prijeteći".

U tajnim izvještajima, kako je rekao fizičar i profesor matematike sa Univerziteta u Moskvi Vladimir Azhazha, postoji mnogo intervjua i dokumenata koji ukazuju da je moguće da su se Apolo astronauti zapravo suočili sa vanzemaljskim bićima i NLO-ima kada su istraživali površinu Mjeseca.

"Nil Armstrong prenio je poruku kontroli misije da su ih dva velika, tajanstvena objekta posmmatrala nakon što su sletjeli na Mjesec. Ali njegova poruka se nikada nije čula u javnosti, jer ju je NASA cenzurisala".

Prema riječima brojnih izvora, Armstrong je tvrdio da su vanzemaljci bili prisutni na Mjesecu, i da je astronautima naređeno da odu, a mnogi istraživači NLO-a tvrde da su čak snimljene čudne strukture i građevine i sve detalje prijavio kontroli misije, koja je namjerno cenzurisala informacije u cilju sprečavanja haosa i panike među stanovnicima planete.

(100posto.hr)

Video
Članak indeksiran 01.09.2018. Zadnji put osvježen 03.09.2018.

Ocijenjeno u analizi