Atina i Nika su otišle sa ocem: Srceparajuće vesti o porodici Tošić – Karleuša: Jelena je OSTALA SAMA! (FOTO)

Izvor/medij: Balkan Life Today
Ocjena: Klikbejt Manipulisanje činjenicama
Raskrinkano u: Balkan Life Today nastavlja izmišljati tragične vijesti

Jelena Karleuša je jedna od najpoznatijih pjevačica u regiji koja je svoju popularnost stekla uglavnom zahvaljujući skandalima koji je prate i koje sama pravi. Dokaz za to je i da se skoro svaki dan o njoj piše u medijima iako godinama nije izbacila novu pjesmu a i njen privatni život je turbulentan i izaziva razne špekulacije.

Nakon što je svog supruga poznatog fudbalera Duška Tošića sa kojim je uz braku već 14 godina za pravoslavni Božić prijavila policiji za nasilje u porodici tvrdeći da je u toku svađe pljunuo i udario otvorenom šakom po licu usljed čega je zadobila posjektinu on je dobio zabranu prilaska u trajanju od mjesec dana i svi sui milslili da je njihovom braku došao kraj.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Međutim čini se da su ipak još uvijek zajedno jer su paparaci u nekoliko navrata uhvatili Duška kako izlazi iz njihove zajedničke vile. Još nijednom se u javnosti nisu pojavili zajedno pa nije sigurno u kakvim su odnosima a ono što se može zaključiti iz objava sa njihovih Instagram profila je da ni Uskrs nisu proveli u porodičnoj atmosferi.

Duško je objavio fotke sa jedne egzotične detinacije dok je Jelena ostala u Beogradu. On je sa sobom poveo i njihove kćerke Niku i Atinu a kako se saznaje uskršnje praznike su provelu u jednom luksuznom hotelu u Dubaiju. Za to vrijeme Jelena se odlučila da posjeti Tursku a nije poznato da li će se pridružiti suprugu i kćerrkama tako da misterija o njihovom braku još uvijek traje. Šta vi mislite o ovome?

Članak indeksiran 29. 04. 2022 Zadnji put osvježen prije 3 sedmicu
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me