Atraktivna i udata pohotna profesorica iz Vareša učeniku slala golišave fotke – kada njene društvene mreže pogledate, poželjeti ćete da je i vama profesorka

Izvor/medij: Lifestyle Dom
Ocjena: Klikbejt Pristrasno izvještavanje Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: "Dnevni Avaz" kao proizvođač skandala

OVA PROFESORICA IZ VAREŠA JE SVIMA VEĆ DOBRO POZNATA. RADI SE O 41-GODIŠNJOJ BERINI F. KOJA JE SVOJIM IZAZOVNIM I GOLIŠAVIM FOTKAMA NAPRAVILA PRAVU POMETNJU NA DRUŠTVENIM MREŽAMNA.

Predaje “Bosanski jezik i književnost” u Mješovitoj srednjoj školi u Varešu. Navodno razlog zbog kojeg se ova profesorka našla u svjetlu javnosti su fotke koje je slala jednom mladiću, a on je te fotografije objavio, ali potom i obrisao.

Njeni profili su jako brutalni na društvenim mrežama i njene fotke su zaista provokativne. Pogledajte samo od neke

 

  

Većina nastavnika u Njemačkoj ne radi u sustavu učiteljskih soba, ali idu od učionice do učionice tijekom školskog dana. Škole u Njemačkoj imaju prostorije za osoblje, koje teoretski treba koristiti i kao radno mjesto, ali ih mnogi nastavnici često izbjegavaju u praksi, jer nesmetan rad često nije moguć zbog nedostatka konsenzusa među nastavnim osobljem o funkciji sobe.

Broj lekcija na koje se od nastavnika traži rad u Njemačkoj ovisi o vrsti škole i države. Ona varira između 21 i 28,5 sati tjedno. Tijekom cijelog vremena provedenog na podučavanju, ne postoje statistike koje pokrivaju cijelu Njemačku. Istraživač u obrazovanju Mareike Kunter (Goethe University Frankfurt) procjenjuje da aktivnosti kao što su priprema školskih sati, revizija klasa, razgovor s roditeljima, radnim skupinama i upravom čine više od 40% radnog vremena; Ovisno o obliku škole, predmetu i iskustvu nastavnika, ukupno radno vrijeme je 30-70 sati tjedno

Članak indeksiran 11. 04. 2019 Zadnji put osvježen prije 3 godine
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me