Raskrinkavanje.ba

Paraf → Aurora Borealis iznad Hrvatske dokaz je da je sunce u fazi pojačane aktivnosti, zelena agenda je laž!

11.05.2024
Tekst članka

Čovjek s klimatskim promjenama nema nikakve veze, niti može utjecati na njih.

Piše: PARAF
 
 
 
 
Aurora Borealis iznad Hrvatske dokaz je da je sunce u fazi pojačane aktivnosti. Elektromagnetsko zračenje dopire čak do naših krajeva što znači da na Suncu divljaju magnetske oluje. Zbog toga se Zemlja pojačano zagrijava. Istovremeno nam neo-lijevičari prodaju priču kako smo mi za to krivi jer ispuštamo previše CO2. Radi se o najobičnijoj laži. 

-Zelena agenda dovodi da cijene energije iz svih konvencionalnih izvora eksplodiraju na globalnoj razini. Daleko da se radi o slučajnosti, naprotiv, to je dobro orkestriran plan za urušavanje svjetskog gospodarstva koje je već dramatično oslabljeno gotovo dvogodišnjim smiješnim COVID-ovim karantenama i ostalim povezanim mjerama. Svjetska cijena ugljena za proizvodnju energije udvostručila; Cijena prirodnog plina porasla je za gotovo 500%; Cijena nafte ide 90 dolara po barelu, najviše u sedam godina. Sve ovo je planirana posljedica onoga što se ponekad naziva Velikim reset-om iz Davosa ili ludilom Zelene agende bez ugljika (zero carbon)’, smatra geopolitičar F.William Engdahl.


Tu je naravno i želja za kontrolom putem dopuštene emisije CO2. Iza svega se naravno krije profit.

Tako bi se stočni fond trebao smanjivati jer navodno ispušta metan u zrak. Kao alternativa se nude kukci.

Automobili s benzinskim motorima treba zamjeniti električni, premda neopuzdani, s mali dosegom vožnje. Ali nekima donose zaradu.

U stvarnosti čovjek s klimatskim promjenama nema nikakve veze, niti može utjecati na njih. Tijekom povjesti naše planete sunce je ulazilo u faze pojačana i smanjene aktivnosti. Grendland (Green land) je nekad bio zelen. Kao što je Europa tijekom jednog perioda bila pod ledom.

Prema tome ne vjerujte onome što vam za interese krupnog kapitala serviraju mains stream mediji.

Članak indeksiran 27.05.2024. Zadnji put osvježen 28.05.2024.

Ocijenjeno u analizi