B NEWSVIJEST O SMRTI MUSTAFE NADAREVIĆA POTRESLA SVE: Oglasio se poznati glumac, evo šta je izjavio

Izvor/medij: Furka
Ocjena: Klikbejt Demantirano
Raskrinkano u: Biznis proglašavanja živih mrtvima: Niti je Mustafa Nadarević preminuo, niti je Raskrinkavanje izvor takve vijesti

Vijest o smrti slavnog glumca potresla je sve kolege glumce

U svibnju su se pojavile lažne vijesti da je slavni glumac preminuo, a njegov kolega Senad Bašić otkrio je kakvo je zapravo njegovo stanje.

Mustafa Nadarević završio je u bolnici i dijagnosticiran mu je rak pluća. Tada su se u svibnju pojavile lažne vijesti da je slavni glumac preminuo, a kakvo je zapravo njegovo stanje, otkrio je njegov kolega Senad Bašić.

“Mustafa je u redu, bolji je. Preuveličat će i nastavit će raditi”, kratko je rekao Fundamental, koji je napustio seriju “Ludi, zbunjeni, normalni”, ali još je u kontaktu s kolegama.

Otkrio je da je trenutno posvećen ocu, koji boluje od leukemije, a završio je i u bolnici.

“Bio je u bolnici petnaest dana, ispumpavali su mu vodu. Posvetio sam mu se, kako kažu liječnici, možda u sekundi ovdje i tamo. Ovdje sam s njim”, rekao je.

 

BONUS

Nakon što su se na internetu pojavile lažne, morbidne vijesti da je glumačka legenda Mustafa Nadarević (77) preminuo, oglasio se sam glumac iz zagrebačke bolnice.

– Još sam u bolnici. Razumijete me, nadam se da više neću moći razgovarati. Hvala što ste se zainteresirali za moje zdravstveno stanje – rekao je glumac.

Zvijezda serije “Lud, zbunjen, normalan” trenutno se nalazi u zagrebačkoj bolnici, s obzirom na to da se već neko vrijeme bori protiv raka pluća.

Kako se saznaje iz okruženja bliskog ovom velikom glumcu, njegovo je stanje, srećom, stabilno i svi se nadaju pozitivnom ishodu.

Početkom ožujka Nadarević je stigao u Sarajevo kako bi snimio nove epizode serije “Lud, zbunjen, normalan”, koja je prekinuta zbog pandemije virusa corone.

Potom se vratio u Zagreb, a krajem ožujka rekao je da je u bolnici na ispitivanju.

– Još sam u bolnici. Ne znam kada ću izaći i ne znam što bih drugo rekao o svom stanju – rekao je poznati glumac.

Članak indeksiran 20. 06. 2020 Zadnji put osvježen prije 2 godine
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me