BANDIERA ROSSA SE PONOVO VIJORI Širom Italije skidaju i gaze zastave EU, stavljaju svima dobro poznato znamenje (FOTO)

Izvor/medij: Alo
Ocjena: Manipulisanje činjenicama Dezinformacija
Raskrinkano u: Ne, Italijani ne skidaju masovno EU zastave niti je pomoć EU za Italiju izostala

Ogorčeni odsustvom solidarnosti u EU prema Italiji tokom krize zbog korona virusa, Italijani masovno skidaju poznatu plavu zastavu sa krugom od dvanaest zvezdica.

Zastava EU koja stoji na svim zvaničnim institucijama svake članice, sada počinje da se skida. Građanski aktivisti ne žele više pored zastave Italije gledaju simbol onih koji ima nisu pomogli kada se najviše očekivalo i koji su im okrenuli leđa kada im je bilo najteže.

Tako su umesto zastave EU, počeli masovnoi da kače zastave Narodne republike Kine koja je pokazala izuzetnu solidarnost sa svim zemljama koje su pogođene korona virusom i poslala svooju medicinsku pomoć, ali istručnjake za borbu protiv ove pošasti.

Italija

Italija, Foto: Privatna arhiva

Italijani sada masovno kače zastavu zemlje koja je pokazala da u međunarodnim odnosima postoji nešto više od pukog interesa, da još uvek postoje saradnja, solidarnost, bratstvo i prijateljstvo među narodima.

Tako se u Italiji, kao i svaki put kada je nevolja i opstanak naroda u pitanju, ponovo, na neki način, vijori "Bandiera Rossa".

  •  
Članak indeksiran 04. 04. 2020 Zadnji put osvježen prije 1 mjesec
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me