BEĆIROVIĆ: IZVUĆI ĆEMO I MI MNOGA PITANJA! GDJE JE NESTALO 20 MILIONA KM 1995. GODINE?!

Izvor/medij: Javno (.ba)
Ocjena: Greška
Raskrinkano u: Izgubljeni u transkripciji: Bećirovićeve “nestale” milijarde postale milioni

Denis Bećirović delegat SDP-a BiH u Domu naroda Državnog parlamenta i, od jučer, kandidat opozicije za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine, gostovao je sinoć na Face televiziji te dao prvi intervju nakon zvanične kandidature.

 

– Pitate me za prebivalište? To je jedna velika ubleha! SDA je pripremila taj zakon!

Aktuelnoj vlasti je prioritet sve, samo ne država! Na vlast moramo postaviti iskusne i sposobne ljude! Moramo uvesti kriterije stručnosti i poštenja! Ja se neću kriti iza botova! Podržao sam zakon o prebivalištu, nekima se to nije dopalo!

Na vlast moramo postaviti iskusne i sposobne ljude! Moramo uvesti kriterije stručnosti i poštenja! Ja se neću kriti iza botova! Podržao sam zakon o prebivalištu, nekima se to nije dopalo! Botovi su me napadali! Taj zakon je pripremilo ministarstvo na čijem čelu su bili SNSD i HDZ! Taj zakon je usvojen kad je SDA došla na vlast! Taj zakon je usvojen kad je SDA došla na vlast! 

Oni koji misle da mogu izvući jedno pitanje, a da mi ne otvorimo brojna druga pitanja, neće moći! Izvući ćemo i mi mnoga pitanja, još od 1995. godine! Gdje je nestalo 20 miliona KM 1995. godine, kazao je on između ostalog.

pressmediabih.com

Članak indeksiran 27. 05. 2022 Zadnji put osvježen prije 2 mjeseca
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me