Beograd je pun izbjeglica i seljaka, gušim se od njih… CECA SVE ŠOKIRALA IZJAVOM, ŽELI DA SE ODSELI IZ BEOGRADA! A OVDJE ĆE DA BUDE… (FOTO)

Izvor/medij: Balkan Life Today
Ocjena: Klikbejt Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Biznis model portala Izvorno: Izmišljanje senzacionalističkih naslova

-

Pjevačica Svetlana Ražnatović se ponovo počela svakodnevno pojavljivati u medijima, zbog otga što je postala članica Zvezda Granda. Novinari su je prije par dana pitali kakav je njen odnos sa Bogdanom, njenim mlađim dečkom, a ona im je odgovorila da je sve katastrofa.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Mnogi su protumačili da se njihova veza okončala, ali su shvatili da je Ceca željela da ih skine sa dnevnog reda, jer stalno dobija takva pitanja. U Zvezdama Granda je napravila pravi dar mar kada je Bosanca upitala zašto nije od svoje kćerke napravio veliku zvijezdu, ako je već tako dobar producent?

Može se reći da će njih dvoje imati ovdje duele, a na kraju krajeva ona je zbog toga i dovedena. Sada je ponovo sve šokirala vijest da bi ona vrlo rado spakovala kofere i otišla na selo. Tvrdi da joj se mnogo smučio grad gdje živi već 32 godine. “Voljela bih otići na selo, ali ne mogu zbog obaveza… Gušim se obdje u smogu, ali trpim”- rekla je Ceca. Isto tako je dodala da Veljko mnogo voli selo i da se tamo već preselio.

Članak indeksiran 26. 11. 2021 Zadnji put osvježen prije 1 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me