Бивши директор ЈАТА: НАТО aвиони нас трују из ваздуха – трагови које остављају пуни су отрова (ВИДЕО)

Izvor/medij: Borba za istinu
Ocjena: Teorija zavjere Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: "Zaprašivanje" dezinformacijama: Bivši direktor JAT promoviše teorije zavjera

Над Србијом се сваког дана могу видети хемијски трагови који садрже отровне материје, које испуштају авиони који прелећу наш ваздушни простор, тврди бивши директор ЈАТ-а Велибор Вукашиновић.

Вукашиновић у разговору за „Глас јавности“ каже да „опасне материје падају на земљу и трују нас свакодневно“.

-Углавном се ради о војним авионима, мада нисам сигуран да нема и цивлних авиона који остављају хемијске трагове. Када погледате у небо по ведром дану видећете хемијске трагове који остају иза авиони који надлећу ваздушни простор Србије. Ти трагови садрже честице алуминијума, стронцијума и других отрорвих метала. И то се не испушта само над Србијом већ над целом Европом, али и Америком. Колико ми је познато само Кина није дозволила такве прелете, а Руси то контролишу- рекао је Вукашиновић.

Он је додао да је „Србија споразумима које је потисала са НАТ-ом заправо дозволила прелет њихових авиона преко наше територије“.

-Србија није ушла у НАТО, али је НАТО ушао у Србију. Оно што је проблем што се игнорише то што нам се дешава. Овде је неопходан оккругли сто и реаговање наших стручњака на загађења и тровања која нам прете из ваздуха – сматра Вукашиновић.

Вукашиновић је открио када је и како први пут установио да се над Србијом просипају сумњиве супстанце, зашто , према његовом мишљењу, то зову теоријама завере, као и шта мисли о харп системима. Он је обвјаснио зашто је Београд данима био један од најзагађенијих градова Европе.

Извор: https://vaseljenska.net/2020/12/07/bivsi-direktor-jata-sokirao-javnost-nato-avioni-nas-truju-iz-vazduha-tragovi-koje-ostavljaju-puni-su-otrova-video/

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!

Članak indeksiran 18. 12. 2020 Zadnji put osvježen prije 2 godine
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me