Bivši kanadski ministar obrane tvrdi: Izvanzemaljci su među nama

Izvor/medij: Index
Ocjena: Teorija zavjere
Raskrinkano u: Teorija zavjere o vanzemaljcima godinama kruži portalima u regionu

KADA vam o postojanju izvanzemaljaca priča onaj mali štreber iz kvarta, zagriženi trekkie i ljubitelj teorija zavjere, vjerojatno ga nećete ga shvatiti ozbiljno. Možda ćete ozbiljno shvatiti Paula Hellyera, čovjeka koji je upravljao kanadskim oružanim snagama za vrijeme Hladnog rata.


Hellyer je 60-tih godina prošlog stoljeća bio ministar obrane u Kanadi, a nakon odlaska u mirovinu proslavio se izjavama kako izvanzemaljci postoje i žive među nama.

U najnovijem intervjuu za Russia Today tvrdi kako je 1961. godine preko Rusije do Europe letjela formacija od 50 NLO-a. Kazao je kako su godine opsežnih istraživanja pokazale da među nama živi nekoliko različitih vrsta izvanzemaljaca. Navodi kako su se njihove posjete našoj planeti pojačale zadnjih nekoliko desetljeća otkada smo izumili razorno oružje.

Mali zeleni navodno se jako boje ljudske gluposti i strahuju kako ćemo opet upotrijebiti atomsku bombu, što bi imalo katastrofalne posljedice kako za ljude tako i za došljake iz svemira.

Na pitanje da li se ikada susreo s izvanzemaljcima, Hellyer je odgovorio je negativno, ali tvrdi kako je vidio NLO u letu iznad jezera Muskoka, 120 milja sjeverno od Toronta.

 

 

Watch later

 

 

Share

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Članak indeksiran 06. 09. 2020 Zadnji put osvježen prije 2 godine
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me