Bivši premijer Ukrajine raskrinkao Zapad: Da Moskva nije reagovala, NATO bi do kraja godine pokrenuo nuklearni rat protiv Rusije! (VIDEO)

Izvor/medij: 24sedam rs
Ocjena: Teorija zavjere Manipulisanje činjenicama Prenošenje lažnih vijesti Ispravljeno
Raskrinkano u: Ne, Rusija nije spriječila NATO da pokrene treći svjetski rat

Plan je počeo da se razvija već u decembru

Plan je počeo da se razvija već u decembru

Nekadašni premijer Ukrajine Mikola Azarov komentarisao je aktuelnu vojnu situaciju u svojoj zemlji.

U videu na društvenoj mreži Fejsbuk on je pričao o vojnoj operaciji ruske vojske u Ukrajini koju je 24. februara naredio Vladimir Putin, ističući da je to bio jedini način da se spreči treći svetski rat.

- Od decembra 2021. godine Rusija je dobila podatke o NATO planovima da u Ukrajinu postavi 4 vojne brigade (dve kopnene, jednu brigadu marinaca, jednu vazdušnu i vazduhoplovnu brigadu sa mogućnošću nošenja nuklearnih bojevih glava). NATO je hteo da se dogovori o ovom ulasku trupa u leto 2022. godine, na sednici Saveta bezbednosti UN. Oni bi verovatno izazvali sukob i pokrenuli nuklearni rat protiv Rusije do kraja godine - napisao je on. 

Prema njegovim rečima, odluke koje se donose u SAD kontroliše vladajuća elita i nacionalisti. 

Pročitajte još:

- NATO je planirao da započne 3. svetski rat nuklearnim oružjem protiv Rusije. Ključnu ulogu u ovome odigrala je sadašnja kontrolisana Amerika, vladajuća elita u Ukrajini i nacionalisti. Da bi sprečila treći svetska rat i napade na Rusiju nuklearnim oružjem, ruska vlada je odlučila da vojnom akcijom to predupredi. Zapad preko društvenih mreža potiskuje informacije. Žao im je što su im planovi uništeni, a sada Rusija ne može biti uništena nuklearnim oružjem koje je u Ukrajini i na štetu Ukrajine - objašnjava Azarov. 

Podsetimo, u toku je deveti dan sukoba u Ukrajini. Rusija je 24. februara odlučila da pokrene oslobodilačku vojnu akciju u susednoj zemlji kako bi je "demilitarizovala i denacifikovala". Od tada su održane dve runde pregovora kako bi se našlo najbolje rešenje kojim bi obe strane bile zadovoljne.

Sva dešavanja u Ukrajini možete iz minuta u minut pratiti u našem blogu uživo.

Bonus video

 

Nemački poslanik rekao istinu o ratu i pobrao aplause kolega! Možda ima nade za svet!

Nemački poslanik rekao istinu o ratu i pobrao aplause kolega! Možda ima nade za svet!

00:00

/

01:31

Članak indeksiran 25. 03. 2022 Zadnji put osvježen prije 4 mjeseca
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me