BOLESNO! Oženio je devojčicu koja ima SAMO 4 GODINE?! Dobili BLAGOSLOV od njene majke, Auuuu

Izvor/medij: Žena Portal
Ocjena: Klikbejt Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Degutantni klikbejt na račun djevojčice sa leukemijom

Vjerujemo da je dosta vas do sada čulo za ovu jako emotivnu priču, ali eto, ko god nije ovo čuo ili pročitao mi ćemo je danas još jednom ponoviti jer je i više nego emotivna i lijepa. Tumor je najgora bolest 21 vijeka, duplo opasnija od covida 19, koji je realno i više nego navikan. Na milione ljudi umre od nje tokom jedne godine samo, a najžalosnije od svega je što ne bira godine.

U jako dosta slučajeva imamo bebe koje odmah prirođenju, nakokn samo par mjeseci dobiju jednu od bolesti, i to je jako loše i strašno za cijelo čovječanstvo. Mi se danas bavimo pričom koja se desila jednoj djevojčici koja ima samo 4 godine, i koja je strašno bolesna, pa je tako svoje posljednje dane u životu, provela u bolnici. 

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Abby Forsite je ime djevojčice koja ima leukemiju i omiljena je u cijeloj bolnici, i svi je doktori i medicinari naprosto obožavaju. Ona je majci priznala kao i svaka druga djevojčica da je zaljubljena u doktora koji je svaki dan pregleda, i da ima veliku želju jednog dana kada odraste da se uda za njega. Međutim, nije niti svjesna da joj nije ostalo baš puno za živjeti, što je tragična činjenica. 

Njena majka je otkrila doktoru njenu tajnu želju, i onda su oni jedne nedjelje organizovali mini vjenčanje u sobi, kada ju je doktor oženio. Imali su čak i prstenje, kao i vjenačanu tortu. Mala Abby je bila van sebe od sreće, tako da je njena želja napokon ispunjena.

Share this:

Članak indeksiran 16. 10. 2020 Zadnji put osvježen prije 5 mjeseci
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me