Bolesnog starijeg čoveka je POSEĆIVAO GOLUB koga je HRANIO U PARKU

Izvor/medij: Djole Dog
Ocjena: Lažna vijest Neprovjereno
Raskrinkano u: Fotografija goluba na bolničkom krevetu je autentična, ali ne i priče koje je prate

Stariji čovek u Pakistanu je primljen u bolnicu. Međutim, iako se njegova rodbina nikada nije pojavila, ovaj golub je bio njegov verni pratilac. Ponekad ne dobijete ljubav i pažnju od onih od kojih se nadate, ali umesto toga naklonost možete dobiti od nekog neočekivanog.

Životinje često pokažu empatiju kada vam drugi okrenu leđa. Ovaj golub je ušao kroz prozor i neko vreme samo stajao. Medicinska sestra koja se brinula o ovom starijem čoveku je iskoristila priliku da zabeleži trenutak na fotografiji koja je dirnula mnoge na društvenim mrežama.

„Prošla su 3 dana od kako je ovaj stariji pacijent došao u bolnicu na lečenje. I u ta 3 dana niko iz njegove porodice nije došao da pita za njegovo zdravlje“, rekla je. Kalid iz Pokreta za spas životinja u Pakistanu je došao i razgovarao sa medicinskom sestrom koja je prokomentarisala da je „golub došao 2. dana i da je neko vreme stajao na njegovom krevetu, a zatim otišao”.

Kasnije je otkriveno da je stariji čovek često sedeo na klupi u parku i hranio golubove. Iako nije poznato da li je ova priča potpuno istinita, svakako je ovo čin velike ljubavi i empatije ptice koja je otišla da poseti svog prijatelja u bolnici dok se oporavljao.

Podelite ovu neobičnu priču ljubavi ptice prema čoveku sa porodicom i prijateljima!

Članak indeksiran 13. 04. 2021 Zadnji put osvježen prije 2 mjeseca
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me