Bombastično priznanje direktorice Pfizera u EU Parlamentu – nikad nismo testirali da li COVID cjepivo sprečava prijenos virusa !

Izvor/medij: Facebook profili i stranice
Ocjena: Manipulisanje činjenicama Prenošenje lažnih vijesti Dezinformacija
Raskrinkano u: Izmišljanje skandala tamo gdje ga nema: Činjenice o testiranju vakcina i “Covid potvrdama”

U EU parlamentu održavaju se saslušanja o velikoj Covid prevari farmaecuta i sumnjivoj nabavki cjepiva Europske Unije.

Na saslušanje je odbio doći Albert Bourla, glavni direktor Pfizera, iako je prvotno pristao, ali je poslao svoju zamjenicu Janine Small. Ona je u svom svjedočenju ispred EU Parlamenta priznala ono što mi na ovome portalu govorimo već dvije godine – cjepiva nisu testirana na prijenos virusa!
Ovo je apsolutno bombastično priznanje, za koje smo sigurni da nećete čuti u nijednom mainstrem mediju, koji su previše zauzeti ocrnjivanjem Rusije i Putina. Ovim priznanjem zapravo se još jednom potvrđuje da su Covid potvrde potpuno beskorisne, tj. da su ništa drugo nego dokument koji omogućuje slobodno širenje virusa.

Ovim se i potpuno poništava sramotna propaganda u Hrvatskoj koja je glasila: Ciijepi se – misli na druge! Ovo je konačni dokaz da je i to bila laž, a teorietičari zavjere su se još jednom pokazali da su bili u pravu. Pogledajte video nizozemskog EU parlamentarca Roba Roosa koji je vodio saslušanje i izjavu direktorice Pfizera Janine Small:

Članak indeksiran 25. 10. 2022 Zadnji put osvježen prije 1 mjesec
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me