Raskrinkavanje.ba

Dobar Dan → BORE JOJ SE ZA ŽIVOT! UKC Tuzla javlja: Nana Orlović u TEŠKOM STANJU! Pozlilo joj kad su dolazili pod prozor i pjevali četničke pjesme…SRAMOTA!

09.06.2021
Tekst članka

Nana Fata Orlović je preko noći postala zvijezda regije, nažalost po jako negativnom iskustvu. Srušena je crkva u njenom dvorištu, i to je bio okidač da se starica iz Konjević Polja nađe na svim naslovnim stranicama u regiji. Sve je inicirala kada se ponovo vratila na svoje ognjište sa 7 djece, a muž joj je poginuo u ratu.

Koliko je nana bila uporna, dokazuje činjenica da je njen slučaj došao čak do suda u Straburu, tako da je konačno 5. juna srušena crkva iz njenog dvorišta. Izjavila je kako je odmah ujutro popila svoju najslađu kafu u životu, jer napokon može vidjeti Konjević Polje punim pogledom. Sa tom izjavom je sebi potpisala “smrtnu presudu”.

Prve noći su došli mladići pijani sa autima i pjevali četničke pjesme, i nana Fata je sebi nabila velike probleme na vrat. Kasno jučer joj je pozlilo, pa je prebačena u UKC Tuzla.
Nana Fata je prije imala problema sa plućima. Od silnog stresa joj se pogoršala situacija. Njena broba je trajala preko 20 godina, napokon je istrajala u njoj. Postavlja se pitanje da li je to bila dobra odluka?

Članak indeksiran 12.06.2021. Zadnji put osvježen 12.06.2021.

Ocijenjeno u analizi