BORE JOJ SE ZA ŽIVOT! UKC Tuzla javlja: Nana Orlović u TEŠKOM STANJU! Pozlilo joj kad su dolazili pod prozpr i pevali četničke pesme…SRAMOTA!

Izvor/medij: Balkan Life Today
Ocjena: Lažna vijest Ispravljeno
Raskrinkano u: Anonimni portali iskoristili hospitalizaciju Fate Orlović za lov na klikove

Fata Orlović je preko noći postala glavna zvezda u celoj regiji, na žalost po jako negativnom iskustvu, srušena je crkva u njenom dvorištu i to je bio okidač da se starica iz Konjević Polja nađe na svim naslovnicama u regiji. Ona je sve inicirala kada se vratila ponovo na svoje ognjište sa 7 dece, a muž joj je poginuo u ratu.

Koliko je bila uporna, pokazuje i podatak da je njen slučaj došao i do suda u Strazburu, tako da je napokon, u subotu 5 juna srušena crkva iz njenog dvorišta. Ona je odmah ujutro izjavila da je popila svoju najslađu kafu u životu, jer napokon može da vidi Konjević Polje punim pogledom, a ne da joj crkva smeta. Sa tom izjavom je sebi potpisala “smrtnu presudu”. 

Odmah prve noći pijani mldići u autima su dolazili ispred kuće i pevali četničke pesme, i nena Fata Orlović, je sebi nabila velike probleme na vrat, a kassno jučer poslepodne joj je pozlilo tako da je prebačena na UKC Tuzla. Ersija Aščerić Mujedinović, glasnogovornica cele klinike je zza BH medije izjavila da je Fata Orlović primljena u jako teškom stanju, a već od pre je imala jako velikih problema sa plućima.

Sada joj se cela situacija od silnog stresa pojačala, tako da je u velikom problemu sa svojih 78 godina starosti. Njena borba je trajala preko 20 godina, i napokon je istrajala u svojoj borbi, ali se postavlja pitanje koliko je to bila dobra odluka? Da li će moći ostati na svome ognjištu, jer je logično da je navukla gnev lokalnih srba iz Bratunca i okoline. Vaša mišljenja na ovu temu?

Članak indeksiran 11. 06. 2021 Zadnji put osvježen prije 1 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me