BOŠNJAČKI ZLOČINCI PRIJETE NOVINARIMA RTRS-A

Izvor/medij: Infosrpska
Ocjena: Pristrasno izvještavanje Teorija zavjere Spin Lažna vijest
Raskrinkano u: Medijski linč u dvije slike

Komandant 4. bataljona Bugojanske brigade tzv. Armije BiH Samir Cela Sadiković, koji zajedno sa svojim ratnim drugovima koji su se proslavili zločinima nad Srbima u proteklom ratu, Edinom Barjaktarevićem ,Hamzom Krkalićem, Fahrudinom Mehinovićem i još nekim, danima vršljaju po Banja Luci i predstavljaju udarnu pesnicu pokreta "Pravda za Davida", uputio je juče preko svog fejsbuk profila prijetnje novinarima RTRS-a.

Foto: Davor Dragičević i Samir Sadiković 21. 09. 2018 Banja Luka.

“RTRS napada na mene” kaže izmedju ostalog na svom fejsbuk profilu, ovaj ozloglašeni zločinac nad  srpskim civilima, i dodaje “sad komandant ide napadati novinare RTRS-a”.

Da li je najavljeni napad na novinare RTRS-a okrojelog srpskog ubice i zločinca samo dio scenarija koji se odvija pod okriljem protesta grupe “Pravda za Davida” i da li je ubačena grupa srpskih ubica iz Federacije unutar protesta zadužena  da inscenira “varnice” ,koje bi uz već javno izraženu podršku lidera Saveza za pobjedu instrumentalizovala mase za nasilno zauzimanje simboličnih centara vlasti u Republici Srpskoj?!

Pitanje je na koje, bez sumnje, siguran odgovor zna direktor Obavještajno bezbjednosne akcije BiH  (OBA-OSA) Osman Mehmedagić Osmica, bivši telohranitelj Alije Izetbegovića.No svakako i njegovi mentori iz odredjenih zapadnih službi koji se zalažu za “meki državni udar” u Republici Srpskoj, zloupotebljavajući tragičnu smrt Davida Dragičevića i pokušavajući da do kraja manipulišu sa tugom nesrećnog oca Davora Dragičevića, u pokušaju da se formira jedan masovni narodni pokret-jak “golijat” koji učestvuju u akcijama gradjanske neposlušnosti.

Tragika svega je, da su se  nakon napada na novinare RTRS-a od samog Davora Dragičevića, lidera Saveza za pobjede, nekih nevladinih organizacija te udarne medijske pesnice “mekog državnog udara” u Republici Srpskoj, davno zavrbovane  RTV BN, novinari RTRS-a se našli na tapetu i krvnika srpskog naroda.

Članak indeksiran 22. 09. 2018 Zadnji put osvježen prije 2 godine
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me