Raskrinkavanje.ba

Dobar Dan → BRAT UBIJEN0G U MLADENOVCU OTKRIO POZADINU M0NSTRU0ZNOG ZL0ČINA UROŠA BLAŽIĆA: Masa*r zbog plavog kita? Rekli mu da mora da ubije 20 ljudi!

07.05.2023
Tekst članka

Danas ćemo da pišemo o drugom masak*u koji se u samo dva nepuna dana desio u Srbiji, a koji je počino Uroš Blažić, momak koji ima 21 godinu, i koji je kako nam je to poznato iz automatske puške usmrtio osam osoba, dok je njih 13 ranio. Počinio je to nešto prije ponoći u četvrtak naveče, a policija ga je uhapsila odmah narednog jutra, oko osam sati u okolini Kragujevca.

Sada su se pojavile nove informacije, odnosno radi se o tome da sada policija ispituje da li je on bio pod uticajem satanističke igrice, odnosno zloglasnog izazova koji se zove “plavi kit”. Ova paklena igrica u Srbiji pojavila se još prije nekoliko godina, a koja je razlog na stotine smrti širom svijeta. Za medije govorio je brat jednog od ubijenih, a koji je rekao da on sumnja da je upravo to razlog njegovog stravičnog zločina koji je počinio, i to samo dan nakon što je 13-godišnji Kosta Kecmanović u osnovnoj školi u koju je išao ubio osam učenika i jednog zaštitara.

 

Tako je ovaj čovjek rekao sljedeće: “Ne znam šta se dešava. Ovde se pre nekoliko godina jedan mali dečak obesio. Priča je bila da je sekta plavi kit bila umešana u celu priču, da su mu jednostavno davali instrukcije šta će da uradi. Postoji velika mogućnost da je i sada u ovom slučaju ista sekta u pitanju. Na primer, nalože mu da ubije 10, 15 ili 20 ljudi, on to mora da uradi jer će možda svi njegovi da budu mr*vi”, rekao je on.

Izvori za medije rekli su i to da se Uroš u poslednje vrijeme jako čudno ponašao, i da je djelovalo kao da on samo čeka pravi momenat kada će da uradi to što je naumio, a kada je ova paklena igra u pitanju, najstrašnije je to što se pred učesnika stavlja izbor, poput recimo da bira da li će da ubije nekoga ili da digne ruku sam na sebe, a da je očigledno da je Uroš izabrao ovu drugu opciju…

Članak indeksiran 18.05.2023. Zadnji put osvježen 18.05.2023.

Ocijenjeno u analizi