Raskrinkavanje.ba

Srbija danas (.com) → BRITANCI KORONAVIRUSOM RUŠE SIJA! "Krenuli su iz Londona u Vuhan..." Ruski analitičar otkrio: OVO JE CILJ!

13.02.2020
Tekst članka

"U decembru 2019, ranije ubačeni britanski agenti su započeli akciju bioterorizma u Vuhanu"

Popularni ruski strateški analitičar, koordinator Analitičke asocijacije ODKB prof. dr Igor Panarin, tvrdi da su epidemiju korona virusa u Kini organizovali – Britanci. Šta više, da je ona potekla iz čuvene laboratorije za hemijsko i biološko oružje u Solzberiju.

Po njemu, radi se o operaciji hibridnog ratovanja, koja ima za cilj da uz pomoć Korona virusa, totalne antikineske propagande i ekonomskih sankcija postigne sledeće:

1. Delimičnu dezintegraciju Kine (povratak Hongkonga Britaniji);

2. Promenu unutrašnjeg i spoljnopolitičkog kursa Kine i smenu Si Đinpinga sadašnjim premijerom, koji se smatra liderom prozapadne liberalne grupacije;

3. Uspostavljanje inostrane ideološke i finansijako-ekonomske kontrole nad Kinom;

4. Pogoršanje odnosa Kine i Rusije; 

 

 

5. Likvidaciju Šangajske organizacije za saradnju.

 

Po Panarinu, britanski udar je usledio jer je Si pokazao oklevanje u gušenju nemira u Hongkongu. To je ohrabrilo palikuće iz Londona, koji Panarin naziva Trećom Kartaginom.

Intenzitet epidemije je u Vuhanu stotinama puta veći nego u drugim gradovima i oblastima, što po Panarinu takođe potvrđuje da je epidemija veštački izazvana.

U decembru 2019, ranije ubačeni britanski agenti su započeli akciju bioterorizma u Vuhanu.

Vuhan nije slučajno izabran. Taj grad je saobraćajno raskršće i od davnina je poznat kao buntovnički.

U njemu je 1911. izbila pobuna koja je dovela do rušenja vladajuće dinastije, a šezdesetih je tu bio centar "crvene garde", glavne motorne snage "kulturne revolucije".

 

vuhan

Vuhan

Foto: Profimedia

Britanci su, po Panarinu, epidemijom uspeli da spreče da posle Putinove smene liberalne vlade u januaru, i Si učini slično posle kineske Nove godine i otarasi se svojih liberala.

Po nekim podacima, tročlana grupa MI-6 doletela je u Vuhan 16. januara 2020. godine letom CZ 674 (London-Vuhan) radi sprovođenja operacije bioterorizma sa upotrebom Koronavirusa.

Grupa se vratila u London uveče 20. januara 2020. iz Hongkonga letom BA 27 London-Hongkong (British Airways).

 

Si Đinping

Si Đinping

Foto: Profimedia

U grupi su bila tri čoveka – dva operativca i jedan lekar iz Centra za hemijski i biološki rat Velike Britanije (Naučno-tehnološka laboratorija odbrane – Defence Science and Technology Laboratory) koja se nalazi 12 kilometara od Solzberija.

Si Đinping je pozvao armiju na sadejstvo u borbi sa epidemijom, što je znak spremnosti za najodlučnije akcije, ali teškoću predstavljaju birokratske greške u epicentru epidemije, iza kojih verovatno stoje liberali sa namerom da podstaknu nemire protiv državnog vrha.

 

Koliko su izveštaji zapadnih medija neobjektivni – prosudite sami.

Mediji izveštavaju da od oktobra 2019. besni epidemija gripa. Po zvaničnim podacima, zaraženo je 15 miliona, a već je umrlo OSAM HILjADA ljudi. Ipak, o tome nema ništa u zapadnim medijima, čija je sva pažnja okrenuta Kini.

Panarin konstatuje da je Si Đinping sedam godina živeo u pećini i nije se slomio. Došao je na vlast protiv volje Londona – Treće Kartagine.

Želeli bismo, kaže Panarin, da "kineski Staljin" savlada ovaj pokušaj državnog udara i uzme učešće u "Jalti 2020".

Panarin inače, posle pobede Trampa nad svojim, takođe iz Britanije rukovođenim oponentima, predviđa održavanje "nove Jalte", sa učešćem Putina, Trampa i Si Đinpinga, i to – u Beogradu.

Članak indeksiran 29.04.2020. Zadnji put osvježen 29.04.2020.

Ocijenjeno u analizi