ČEDA JOVANOVIĆ LAŽIRAO KORONU?! PROVALJEN JE! DOKTOR GA JE POTPUNO RASKRINKAO! (FOTO)

Izvor/medij: Facebook profili i stranice
Ocjena: Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Čedomir Jovanović nije “provaljen” - slika iz bolničkog kreveta je autentična

Kada je reč o stanju, stadijumu ili nivou korona virusa u Srbiji od početka tog famoznog “drugog talasa” ne možemo da izostavimo estradizaciju koja je opšte prisutna i koja sama po sebi narušava ozbiljnost ove “pošasti” kako vrh države naziva ovaj virus.

Kada je reč o stanju, stadijumu ili nivou korona virusa u Srbiji od početka tog famoznog “drugog talasa” ne možemo da izostavimo estradizaciju koja je opšte prisutna i koja sama po sebi narušava ozbiljnost ove “pošasti” kako vrh države naziva ovaj virus.
Pravi, estradni bum (neće valjda biti politički), napravio je slučaj, Čedomira Jovanovića koji je pre nekoliko dana završio u bolnici navodno zakačivši COVID 19.
Podigla se prava prašina (više nego kad gostuje na pinku) i mnogi su pali pod uticaj Čedinog oboljenja te se tako na društvenim mrežama kako biva u Srbiji, brzo zaboravilo ko je zapravo Jovanović, čime se bavi, koga podržava, bitno je samo da preživi.
Čeda nije časio časa, već je brže bolje objavio fotografiju iz bolničke postelje poslavši užasavajuću fotografiju pod sve aparatima, verovatno kako bi izazvao paniku ali ubrzo se među komentarima pojavio i komentar stručnog lica, lica koje ga je potpuno raskrinkalo.
Premoren sam, zaustavili smo tokom vikenda širenje upale pluća, kiseonik me je sačuvao i još mi je neophodan da bih što više odmarao pluća koja se bore sa virusom. Polako obaramo temperaturu i smirujemo krvni pritisak.- napisao je Jovanović u svojoj objavi da bi ubrzo dobio odgovor koji niko nije očekivao a koji je otreznio mnoge.
Čedomire, pošto sam prvo lekar, pa tek onda psihijatar, te fore za slikanje prosipaj nekom drugom… Infuzioni sistem se priključuje na “beli šraf”, a na mesto što je tebi priključen sistem aplikuje se lek kroz špric. Dakle, da bi uspela fora, obazriviji budite sledeći put. – poručio je doktor te sigurno Jovanoviću pojačao dozu toga čega prima
Чедомире, пошто сам прво лекар, па тек онда психијатар, те форе за сликање просипај неком другом…
Инфузиони систем се прикључује на „бели шраф", а на то место што је теби прикључен систем апликује се лек кроз шприц.
Дакле, да би успела фора, обазривији будите следећи пут. https://t.co/d2lj8hnYb4
— Vladimir Stojkovic (@Stojkovic1244) July 6, 2020
The post ČEDA JOVANOVIĆ LAŽIRAO KORONU?! PROVALJEN JE! DOKTOR GA JE POTPUNO RASKRINKAO! (FOTO) appeared first on Nulta Tačka.
#Србија‬ ‪‪#Srbija #Vesti #Novosti #Patriota #Balkan #Slovenija #Slovenia #Hrvatska #Croatia #РепубликаСрпска #RepublikaSrpska #BIH #Bosna #Bosnia #CrnaGora #Montenegro #Makedonija #Macedonia #SevernaMakedonija #WWG1WGA

Članak indeksiran 11. 07. 2020 Zadnji put osvježen prije 3 sedmicu
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me