Raskrinkavanje.ba

Glas Javnosti → ČEDA ZABO IGLU KAKO NE TREBA? Pljušte prozivke da je sve laž!

07.07.2020
Tekst članka

Pandemija korona virusa nalazi se u svom najvećem piku, kako je struka izjavila, a među zaraženima su i brojni političari. Tako jhe u bolnici zbog upale pluća završio i lider LDP Čeda Jovanović, koji se putem instagrama obratio svojim pristalicama postavivši fortografiju za iglom preko koje prima infuziju. Mnogi su primetili da je igla pogrešno postavljena, te da je slika samo predstava za javnost

"Premoren sam, zaustavili smo tokom vikenda širenje upale pluća, kiseonik me je sačuvao i još mi je neophodan da bih što više odmarao pluća koja se bore sa virusom. Polako obaramo temperaturu i smirujemo krvni pritisak", napisao je Jovanović u svojoj objavi da bi ubrzo dobio odgovor koji niko nije očekivao a koji je otreznio mnoge.
Ipak, mogi su primetili da je infuzioni sistem pogrešno posta vljen.
Vladimir Stojkovic
@Stojkovic1244
Чедомире, пошто сам прво лекар, па тек онда психијатар, те форе за сликање просипај неком другом...
Инфузиони систем се прикључује на „бели шраф", а на то место што је теби прикључен систем апликује се лек кроз шприц.
Дакле, да би успела фора, обазривији будите следећи пут.😉

Čedomir Jovanović
@Ceda_Jovanovic
Premoren sam, zaustavili smo tokom vikenda širenje upale pluća, kiseonik me je sačuvao i još mi je neophodan da bih što više odmarao pluća koja se bore sa virusom. Polako obaramo temperaturu i smirujemo krvni pritisak.
4:53 PM · Jul 6, 2020
768
312 people are Tweeting about this
 

"Čedomire, pošto sam prvo lekar, pa tek onda psihijatar, te fore za slikanje prosipaj nekom drugom… Infuzioni sistem se priključuje na “beli šraf”, a na mesto što je tebi priključen sistem aplikuje se lek kroz špric. Dakle, da bi uspela fora, obazriviji budite sledeći put", poručio je doktor.

Članak indeksiran 11.07.2020. Zadnji put osvježen 11.07.2020.

Ocijenjeno u analizi