Raskrinkavanje.ba

USN → CEO SVET BRUJI O MELANIJINOM PONAŠANJU NA GR0BLJU: Pogledajte šta je uradila (VIDEO)

12.11.2020
Tekst članka

Bračni par Tramp pojavio se na obeležavanju Dana vete*ana prvi put od američkih IZB0RA, a Melanija je snimljena kako hoda ruku pod ruku sa V0JNIK0M i stoji dalje od supruga Donalda na CEREM0NIJI u Arlingtonu.

Prvu damu SAD pratio je V0JNIK sa maskom na licu, koji je držao veliki crni kišobran, štiteći Melaniju Tramp od kiše tokom posete GR0BLJU kako bi 0DALI P0ČAST palim B0RCIMA iz Prvog svetskog ra*ta.

Ni Melanija ni predsednik SAD nisu nosili maske na GR0BLJU, za razliku od Tranpove ćerke Ivanke Tramp.

Međutim, ono što je svima zapalo za oko jeste kako je bračni par hodao RAZDV0JEN0, dok je Melanija držala za ruku V0JNIKA.

Odmah su počele da kruže spekulacije da su Melanija i Donald u sv*đi, što nije prvi put.

Tokom prethodne posete GR0BLJU u Arlingtonu, Melanija je bliže pratila supruga.

Jedna bivša Trampova savetnica, Omarosa Njuman, rekla je da bi njihov brak mogao da se 0K0NČA raz**dom kada u januaru napuste Belu kuću.

– Melanija broji svaki minut do izlaska iz Bele kuće i dana kada će moći da se raz*ede. Da ga je ostavila za vreme predsednikovanja, našao bi način da je ka*zni – rekla je ranije Njuman.

Međutim, posle nekoliko dana ćutanja Melanija je u subotu podržala supruga govoreći o glasovima na Tviteru, nakon što je Donald Tramp više puta rekao da su IZB0RI pok**deni.

 

 

 

Članak indeksiran 21.11.2020. Zadnji put osvježen 21.11.2020.