Raskrinkavanje.ba

Espreso.rs → CEO SVET BRUJI O MELANIJINOM PONAŠANJU NA GROBLJU: Pogledajte šta je uradila (VIDEO)

12.11.2020
Tekst članka

Ni Melanija ni predsednik SAD nisu nosili maske na groblju

Bračni par Tramp pojavio se na obeležavanju Dana veterana prvi put od američkih izbora, a Melanija je snimljena kako hoda ruku pod ruku sa vojnikom i stoji dalje od supruga Donalda na ceremoniji u Arlingtonu.

Prvu damu SAD pratio je vojnik sa maskom na licu, koji je držao veliki crni kišobran, štiteći Melaniju Tramp od kiše tokom posete groblju kako bi odali počast palim borcima iz Prvog svetskog rata.

Ni Melanija ni predsednik SAD nisu nosili maske na groblju, za razliku od Tranpove ćerke Ivanke Tramp.

Međutim, ono što je svima zapalo za oko jeste kako je bračni par hodao razdvojeno, dok je Melanija držala za ruku vojnika.

Odmah su počele da kruže spekulacije da su Melanija i Donald u svađi, što nije prvi put.

Tokom prethodne posete groblju u Arlingtonu, Melanija je bliže pratila supruga, prenosi Daily mail.

Jedna bivša Trampova savetnica, Omarosa Njuman, rekla je da bi njihov brak mogao da se okonča razvodom kada u januaru napuste Belu kuću.

- Melanija broji svaki minut do izlaska iz Bele kuće i dana kada će moći da se razvede. Da ga je ostavila za vreme predsednikovanja, našao bi način da je kazni - rekla je ranije Njuman.

 

Međutim, posle nekoliko dana ćutanja Melanija je u subotu podržala supruga govoreći o ilegalnim glasovima na Tviteru, nakon što je Donald Tramp više puta rekao da su izbori pokradeni.

Članak indeksiran 21.11.2020. Zadnji put osvježen 21.11.2020.