ĆERKA POZNATE GLUMICE KRVNIČKI PRETUČENA: Stravičnom Incidentu je prethodila brutalna svađa U KLUBU, ZADOBILA JE TRI PRELOMA NA GLAVI! (FOTO)

Izvor/medij: Balkan Life Today
Ocjena: Klikbejt Manipulisanje činjenicama
Raskrinkano u: Balkan Life Today nastavlja izmišljati tragične vijesti

Jedna od poznatijih glumica starije generacije u Srbiji je Nada Blam koju pamtimo po brojnim ulogama koje je odigrala u filmovima i serijama. Prije nekoliko dina o njoj se jako puno pisalo u medijima a razlog uopšte nije bio sretan.

Naime njenu kćerku je tada nepoznati momak surovo pretukao u jednom beogradskom klubu i ona je jedva izvukla živu glavu. Nadina kćerka Sara je kao i hiljade drugih djevojaka i mladih žena odlučila da izađe u klub sa društvom da se malo provede i nije ni slutila da će se sve pretvoriti u pravu noćnu moru za nju. Sve se dešavalo prije sedam godina a kako je ona nakon ovog incidenta izjavila u medijima neki nepoznat momak joj se cijelo veče nabacivao i smarao je  pa je čak i vrijeđao.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Ona je pokušala da ga se riješi a on je tada uhvatio za kosu i počeo da je čupa i udara. Ona ga je tada zalila pičem i krenula da napusti klub ali je on krenuo za njom uhvatio je za ruku i okrenuo prema sebi i onda je glavom udario u lice iz sve snage. Sara je tada zadobila tri prijeloma i odmah je odvežena u urgentni centar u kojem je provela cijelu noć i sljedeći dan.

Sara je nakon svega morala da potraži i pomoć psihijatra da bi mogla da se nosi sa onim što joj se dogodilo a u njenom oporavku su joj pored majke pomagali i njen suprug i kćerka. Nije poznato da li je počinioc pronađen i da li je odgovarao za ovaj napad niti da li je Sara uopšte slučaj prijavila policiji.

Članak indeksiran 29. 04. 2022 Zadnji put osvježen prije 3 sedmicu
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me