Raskrinkavanje.ba

Logično → Cristiano Ronaldo bez imalo straha dao vrijedan poklon Palestincima za Ramazan

17.05.2019
Tekst članka

Portugalska nogometna zvijezda Cristiano Ronaldo donirala je 1,5 milijuna dolara palestinskom narodu za Ramazan, mjesec posta za muslimane, i to dobrotvornoj zakladi Onwadan.

 

Ova gesta solidarnosti prema Palestincima usmjerena je na stanovnike Pojasa Gaze koji se trenutno suočavaju s blokadom koju je nametnuo Izrael. Ovo nije prvi doprinos petostruke Zlatne lopte palestinskom narodu. U studenom 2012. godine, dok je Pojas Gaze bio pod izraelskim granatiranjem u sklopu operacije Stup obrane, nogometaš je po prvi put na aukciji stavio svoju Zlatnu kopačku kao najboljeg strijelca u Europi. Prikupljana sredstava su kasnije poslana palestinskom narodu, a osobito djeci.

Danas je vrlo teško dati potporu Palestinskom narodu, jer je strah doista veliki. Želite li iskreno provjeriti vjerodostojnost i iskrenost medija ili novinara, samo ih priupitajte što misle o problemu Palestine. Odgovor kojeg dobijete, jasno će vam opisati intelektualno poštenje druge strane. Ovaj humanitarni čin Cristiana Ronalda daje najbolju sliku njegovog intelektualnog poštenja, ali i svjetske hipokrizije.

Članak indeksiran 20.05.2019. Zadnji put osvježen 21.05.2019.

Ocijenjeno u analizi