Cristiano Ronaldo bez imalo straha dao vrijedan poklon Palestincima za Ramazan

Izvor/medij: Logično
Ocjena: Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Ronaldo nije donirao 1.5 miliona eura djeci Palestine

Portugalska nogometna zvijezda Cristiano Ronaldo donirala je 1,5 milijuna dolara palestinskom narodu za Ramazan, mjesec posta za muslimane, i to dobrotvornoj zakladi Onwadan.

 

Ova gesta solidarnosti prema Palestincima usmjerena je na stanovnike Pojasa Gaze koji se trenutno suočavaju s blokadom koju je nametnuo Izrael. Ovo nije prvi doprinos petostruke Zlatne lopte palestinskom narodu. U studenom 2012. godine, dok je Pojas Gaze bio pod izraelskim granatiranjem u sklopu operacije Stup obrane, nogometaš je po prvi put na aukciji stavio svoju Zlatnu kopačku kao najboljeg strijelca u Europi. Prikupljana sredstava su kasnije poslana palestinskom narodu, a osobito djeci.

Danas je vrlo teško dati potporu Palestinskom narodu, jer je strah doista veliki. Želite li iskreno provjeriti vjerodostojnost i iskrenost medija ili novinara, samo ih priupitajte što misle o problemu Palestine. Odgovor kojeg dobijete, jasno će vam opisati intelektualno poštenje druge strane. Ovaj humanitarni čin Cristiana Ronalda daje najbolju sliku njegovog intelektualnog poštenja, ali i svjetske hipokrizije.

Članak indeksiran 20. 05. 2019 Zadnji put osvježen prije 2 godine
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me