Raskrinkavanje.ba

Istina Vitez → Cristiano Ronaldo i Angelina Jolie donirali humanitarnu pomoć djeci u Gazi i Siriji

25.11.2019
Tekst članka

Cristiano Ronaldo mnogo puta poznat po svom humanitarnom ponašanju i ljubaznosti prema djeci Sirije i Gaze konačno je donirao ogroman novac žrtvama višegodišnjih ratova u Palestini, gdje izraelski doseljenici zatoče muslimane iz svojih matičnih gradova i tjeraju ih da umiru od gladi.

 

 

 

 

Ronaldo nije iznimka što su mnoge druge poznate ličnosti poput Angeline Jolie također bile viđene kako pomažu djeci u Siriji, čak je išla komunicirati s njima, a također je usvojila i mnoge izdatke za siročad. Bilo je u vijestima tijekom 2017. Ramazana da je CR7 donio svoju zlatnu čizmu djeci Gaze, ali sada je istina utvrđena i sada je bilo jasno da donacija nije za djecu Gaze, već za djecu iz Sirije dok su postavljali slike uz karton u njihove ruke i zahvalivši Ronaldu CR7 na njegovoj donaciji, cijena zlatne čizme bila je oko 1,5 do 2 milijuna eura.

 

 

 

Još 2012., Cristiano Ronaldo prodao je svoju zlatnu čizmu. Razlog je bio taj što je želio prikupiti novac za neku palestinsku djecu koja su u to vrijeme bila u potrebi u Gazi.

 

Uspio je prikupiti nevjerojatnu svotu od 1,5 milijuna eura prodajući čizmu na aukciji i donirao sva sredstva školama u Gazi.

 

Nakon što je to učinio, svi ljudi na svijetu hvalili su ga jer je to zaista bio vrlo dobar povod. Čovjek doista ima zlatno srce.

 

 

 

Članak indeksiran 19.12.2019. Zadnji put osvježen 19.12.2019.

Ocijenjeno u analizi