Raskrinkavanje.ba

Islamski-portal → Cristiano Ronaldo i Angelina Jolie donirali humanitarnu pomoć djeci u Gazi i Siriji |

25.11.2019
Tekst članka

Cristiano Ronaldo mnogo puta poznat po svom humanitarnom ponašanju i ljubaznosti prema djeci Sirije i Gaze konačno je donirao ogroman novac žrtvama višegodišnjih ratova u Palestini, gdje izraelski doseljenici zatoče muslimane iz svojih matičnih gradova i tjeraju ih da umiru od gladi.

Ronaldo nije iznimka što su mnoge druge poznate ličnosti poput Angeline Jolie također bile viđene kako pomažu djeci u Siriji, čak je išla komunicirati s njima, a također je usvojila i mnoge izdatke za siročad. Bilo je u vijestima tijekom 2017. Ramazana da je CR7 donio svoju zlatnu čizmu djeci Gaze, ali sada je istina utvrđena i sada je bilo jasno da donacija nije za djecu Gaze, već za djecu iz Sirije dok su postavljali slike uz karton u njihove ruke i zahvalivši Ronaldu CR7 na njegovoj donaciji, cijena zlatne čizme bila je oko 1,5 do 2 milijuna eura.

Još 2012., Cristiano Ronaldo prodao je svoju zlatnu čizmu. Razlog je bio taj što je želio prikupiti novac za neku palestinsku djecu koja su u to vrijeme bila u potrebi u Gazi.

 

Uspio je prikupiti nevjerojatnu svotu od 1,5 milijuna eura prodajući čizmu na aukciji i donirao sva sredstva školama u Gazi.

Nakon što je to učinio, svi ljudi na svijetu hvalili su ga jer je to zaista bio vrlo dobar povod. Čovjek doista ima zlatno srce.

 

Izvor: https://www.novihorizonti.ba/cristiano-ronaldo-i-angelina-jolie-donirali-humanitarnu-pomoc-djeci-u-gazi-i-siriji/

Članak indeksiran 19.12.2019. Zadnji put osvježen 19.12.2019.

Ocijenjeno u analizi