Raskrinkavanje.ba

Balkans Press → Čuveni naučnik Mermerski otkriva najmoćniji prirodni lek: 4 kašike dnevno i rak se sam povlači! (RECEPT)

25.01.2016
Tekst članka

Hrana za lečenje kompletnog organizma! Čisti krvne sudove, leči srce, obnavlja imuni sistem, čisti jetru, bubrege, sav sistem izlučivanja, takođe i probavni sistem od patogene mikroflore. Čuveni recept poznatog naučnika Hrista Mermerskog.

Poboljšava rad mozga i pamćenje, čuva od infarkta, insulta i leči do ozdravljenja osobe koje su preživele iste. Sredstvo protiv zapaljenja zglobova. Najbolje sredstvo protiv svih vrsta raka. Reguliše telesnu težinu.

 

* Sastojci:

   - 15 svežih zdravih (sa sjajnom korom) BIO limuna

   - 12 glavica svežeg belog luka

   - 1 kg pravog meda

   - 400 gr proklijalog žita

   - 400 gr svežeg orahovog jezgra 

* PRIPREMA proklijale PŠENICE:

400 gr pšenice staviti u prokuvanu staklenu teglu, pa naliti vodom da ogrezne, najbolje preko noći. Posle 10-12 časova preko čiste krpe/gaze prosuti vodu i dobro oprati zrnevlje i iscediti kroz gazu.

U tegli ostaviti isceđenu pšenicu. Posle 24 sata se dobija pšenica sa klicama (dužine 1-2 mm).

  

* PRIPREMA LEKOVITE HRANE:

Samleti zajedno proklijalu pšenicu, orahe i očišćene glavice belog luka. Samleti 5 limuna sa koricom i sve zajedno izmešati u emajlirani sud. Od ostalog limuna uzeti samo sok i mešati sa ostalom masom, dok smesa ne postane homogena. Dodati med i duže mešati sa drvenom varjačom, pa sipati u tegle koje treba čuvati u frižideru. Posle 3 dana smesa je gotova za konzumiranje, dok sve postane kompaktno…

* DOZIRANJE

Ova hrana se uzima 30 minuta pre doručka, pre ručka, pre večere i pre spavanja.

Za lečenje raka – uzima se na svaka 2 sata! Recept garantuje zdravlje i dug život; čuva svežinu tela, mladost i energiju, zato što sadrži sve neophodne vitamine, mineralne soli, bioaktivne supstance, proteine, ugljene hidrate i biljne masnoće. Poboljšava rad svih unutrašnjih organa i žlezda; – Koje održava telo zdavo.

 

(Izvor: ZdravljeiPriroda.com)

Članak indeksiran 18.12.2019. Zadnji put osvježen 18.12.2019.

Ocijenjeno u analizi